↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 42 02 03

Besøksadresse

Hellenvegen 26
2022 GJERDRUM
  1. Beskrivelse

Elektro Norden er en totalleverandør av elektrotjenester i Stor-Oslo. Vi ble etablert i 2018 og har vært aktive siden februar 2020. Vårt stadig voksende team består av elektroingeniører, montører og lærlinger.

Elektro Norden er en profesjonell og pålitelig samarbeidspartner som har fokus på framdrift og samhandling i en stadig mer kompleks byggebransje.

Vi har høy faglig kompetanse og lang erfaring fra elektrobransjen. Vi er gode på prosjektledelse- og gjennomføring, og vi har fokus på å utnytte effekten av digitalisering. Vi leverer prosjekter med gjennomtenkte, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger.

For oss er miljøet viktig! Med et aktivt HMS-arbeid, skaper vi en god og trygg indre arbeidsmiljø for våre ansatte. Dessuten tar vi ansvar ovenfor det ytre miljøet, med et tydelig klima- og miljøarbeid. I september 2021 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn.

 

Vår visjon

«Elektro Norden skal oppfattes som en nytenkende, offensiv og attraktiv aktør, både av oppdragsgivere og i arbeidsmarkedet»

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner innen næringsbygg, offentlige bygg og boligprosjekter i proffmarkedet.

 

Næring:

Industribygg

Kjøpesenter og butikkinstallasjon

Skolebygg

Kontorbygg

Idrettsanlegg

Garasjeanlegg

Elbil ladesystem i garasjeanlegg

 

Bolig:

Nybygg boligblokk

Nybygg villa/rekkehus

Ombygg/rehabilitering

Elbil ladesystem i borettslag

 

Som totalleverandører av elektrotjenester kan vi bidra med vår erfaring og kunnskap innen elektrofaget til å utvikle, lede og gjennomføre elektroinstallasjoner.

Vi setter kvalitet og sikkerhet først og vi er opptatt av at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Vi er til en hver tid oppdatert på ny teknologi og muligheter, og vi bruker kun installasjonsmateriell fra anerkjente produsenter som er av beste kvalitet. Vi prioriterer produkter som er bærekraftige med lang levetid og vi har et stort nettverk av seriøse samarbeidspartnere (leverandører osv.)

 

Facebook: https://www.facebook.com/elektronorden/

Instagram: https://www.instagram.com/elektronorden/

Godkjenninger og sertifiseringer