↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

21 42 09 09

Besøksadresse

Hvamveien 4
2013 SKJETTEN
  1. Beskrivelse

HS MOTOR AS

Vi lever av fornøyde kunder, vårt mål er å finne en bil som gjør deg 100% fornøyd. HS Motor AS selger mer enn 250 biler hvert år, og alle våre kunder er like viktige. Derfor sørger vi for personlig oppfølging av hver enkelt kunde. Visning etter avtale alle dager mellom 09:00 og 21:00. Kontakt oss for en uforpliktende avtale om du ønsker å se en av våre biler.


Om HS Motor AS

HS Motor AS, tidligere Navis Bil AS, er blitt et etablert selskap som er kjent for å selge fornuftige og rimelige biler, og yte god service. Selskapet ble etablert i starten av 2012 av Atle Strømsborg og Håvard Huse. Til sammen har grunderne over 30 års erfaring fra bil- og båtbransjen. Både med import av biler fra Europa og med salg av norske biler.

Selskapet har hatt en fin vekstkurve og det blir stadig flere faste kunder. Vi tilbyr et trygt bilkjøp i våre lokaler. Vi har 600 kvm innendørs showroom der du kan titte på biler i ro og mak. Lokalet ligger sentralt på Skjetten rett ved Olavgaard hotel, i samme bygg som Right Price Tiles. Vi ønsker å være fleksible og har visning etter avtale alle dager mellom kl 09:00 og kl 21:00. Kommer du langveisfra, henter vi deg gjerne på buss- eller togstasjonen.

Alt kan ordnes hos HS Motor AS.

Velger du en bil hos HS Motor AS, kan vi ordne med finansiering for deg. Vi samarbeider med Sparebank1, Gjensidige Bank og Santander. Vi kan også forsikre bilen for deg via en av våre samarbeidspartnere. HS Motor AS var en av de første bilforhandlere som ble godkjent av Biltilsynet slik at vi kan registrere din bil.

Alt dette kan vi gjøre for deg, mens du venter i våre lokaler.

 

Grunner til å velge HS Motor AS:

  • Gunstig finansiering
  • Gunstig forsikring
  • Garanti
  • Innbytte
  • Personlig kundeservice
  • Hundrevis av fornøyde kunder