↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 80 19 90

Besøksadresse

Storgata 15
2000 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

Velkommen til Buddy Lillestrøm!

Vi er en fullsortiments butikk på nesten 400m2 fylt med akvariefisk, reptiler, fugler, kaniner og smågnagere. Hos oss får du kjøpt hundfôr, kattemat, fôr til fisk, fugl og smådyr, og alt annet din bestevenn har behov for.

Hvor finner du oss?

Vi holder til i kjelleren på Lillestrøm Torv, med lett adkomst fra P-huset. Her er det gratis å parkere etter kl. 18 på hverdager, og kl. 14 på lørdager. Store fine parkeringsluker med god plass til sidemann. Vi hjelper gjerne til med å trille ut tunge/store varer.

Hvilke merker fører vi?

Hos oss finner du kjente merkenavn som HillŽs, Eukanuba, Vom og Hundemat, Orijen, Acana, Royal Canin og Vigor & Sage. I tillegg har vi mange kjente merkenavn på utstyrssiden med blant annet Kong, Non-Stop, Alac, Tetra, Trixie og Oxbow for å nevne noen.

Ekstra tjenester?

Vi har en populær hundesalong i butikken, så hos oss får du gode råd til stell av både pels og negler, enten det er kanin, gnager, katt eller hund. Salongen har stor pågang, så her gjelder det å være tidlig ute med timebestillingen. Vi klipper ikke til utstilling, men sørger for en god hverdagsklipp for familiehunden. Vi klipper også negler på kanin og marsvin.

Kan du ta med hunden til oss?

Hunder er selvfølgelig velkomne hos oss, om de skal prøve noe, veie seg ja, vi har egen vekt, eller om de bare skal øve seg på shopping og det sosiale livet. Vi elsker besøk i butikken. Bare vær oppmerksom på at hunden ikke skal gå i rulletrapper selv, av faren for å sette fast negler. Bruk heis eller trapper, om du ikke kommer via P-huset.

Kan dere fortelle litt mer om butikken?

Det var en gang i 1955, slik alle eventyr begynner, en mann og en kone som startet en skoforretning med et lite akvariefisk- og fugleoppdrett i en enebolig i Parkalleén. Ganske så originalt. Der holdt vi til i mange år. I 2012 flyttet vi alt til vår avdeling på Lillestrøm Torv. Her er både tredje og fjerde generasjon å finne i daglig arbeid.

Hos oss finner du ansatte med bred fagkunnskap og lang fartstid i bransjen, og vi hjelper deg gjerne med tips og råd til et bedre dyrehold. Bestevenner fortjener jo det beste

Vi på Buddy Lillestrøm er stolte av butikken vår, og mener vi har verdens beste jobb. Vi kan holde på med det vi liker best, nemlig stelle for dyrene som er hos oss, samt gi kunnskap til kunder slik at flere får mer glede av sin bestevenn. Vi koser oss for tiden mye med Mio, en ung grå Jaco, og Timmy, en ung halsbåndparakitt. Disse gir oss mye glede i hverdagen og finner stadig på nye sprell for å lokke til seg tilskuere. Reptilene opptar også en god del av tiden vår. Vi har mange arter inne, og liker at de koser seg hos oss. Vi gleder oss til å vise deg.