↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

23 26 44 30

Besøksadresse

Dyrskuevegen 21
2040 KLØFTA
  1. Beskrivelse

Sport 1 ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av aktører innen sportsbransjen. I 2006 gikk Gjelsten Holding inn som hovedaksjonær og i 2008 ble hovedkontoret og lageret etablert på Kløfta, like nord for Oslo. I dag består Sport 1 av over 200 butikker og er Norges nest største sportskjede. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner - ski, løp, sykkel og friluft. Dette er aktiviteter vi kan - dette er ekte sport!

Sport 1 viser sin kompetanse på sponsorsiden og sponser blant annet Birkebeinerarrangementene, Inga Låmi (Norges største jentelangrenn) og flere andre mosjonskonkurranser. Alle butikker med Sport 1 i logoen er med i kjeden. I tillegg er alle Anton Sport-butikkene med. Det er også ekspertbutikker som MilslukerŽn og Bjørn Myhre Sport.

- Her på Sport1.no finner du tips og innspill om hvordan du best kan bruke sportsutstyret du kjøper, tips og råd om hvordan du på enkle måter kan få mer ut av treningen og friluftslivet ditt, og ikke minst kan du finne produktene du ønsker å enten velge å betale å få varene sendt til nærmeste utleveringssted, eller reservere varen(e) på klikk&hent til din nærmeste Sport 1 butikk!

- Fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. Alle butikkene i kjeden har et bredt vareutvalg, er lokalt tilpasset og har solid forankring i lokale aktiviteter.

Velkommen til oss vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg med riktig produkt, og vi skal strekke oss langt for å gi deg det lille ekstra.