↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

454 59 999

Besøksadresse

Stasjonsveien 1
2010 STRØMMEN
  1. Beskrivelse

Optituning
Vi i Optituning startet vår virksomhet i 2011, og har siden oppstarten gradvis utviklet oss i takt med markedet. Våre ansatte har til sammen flere tiårs erfaring innen tuning og optimalisering av alle typer kjøretøy. Med egenutviklet programvare, konkurransedyktige priser og ekspertise er vi i dag en anerkjent aktør i Norge, samt. deler av Sverige.

Vi har helt siden starten drevet primært med omreisende virksomhet, men i 2016 tok vi steget videre og åpnet flere avdelinger rundt omkring i Norge. Optituning vil alltid prioritere å levere tjenester av høyeste kvalitet, og gjerne over kundens forventninger. Vi fokuserer derfor på et mindre antall avdelinger som ledes av personer vi er trygge på kan levere etter våre forventninger.

Uansett hvilken avdeling du henvender deg til, er det den samme egenutviklede programvaren du vil bli tilbudt; nemlig en programvare med utgangspunkt i vårt nordisk klima,  kjøreforhold og drivstoffkvaliteter.

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med. 

Diagnose
Vi tar diagnose på kjøretøyet ditt og leser ut feilkoder. Dette gjør vi på mye kortere tid enn et ordinært verksted hvor du må bestille time, noe som både gjør det rimeligere og mer kostnadseffektivt for deg som kunde.

EGR
En av dagens utfordringer er sviktende EGR ventil på kjøretøy. Vi har løsninger som kan spare deg for dyre utskiftinger og nye deler.

DPF
Dieselpartikkelfilter eller DPF er å regne som en slitedel, da det etter hvert vil gå tett, som alle andre filter på bilen. Med våre løsninger kan man kjøre lengre og unngå eventuell for tidlige kostander.

Ad-Blue
Ad-Blue er tilsetning av urea i eksosen, for å omdanne eksos til nitrogen. Feil på anlegget fører til nødmodus. En kalibrering av anlegget hjelper på levetiden.