↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Bilsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte valg om bilhold

 

Bilsmart.no er en tjeneste som hjelper bileiere med å gjøre smarte bilvalg. På vår nettside finner du svar på ofte stilte spørsmål om blant annet periodisk kjøretøykontroll, lakkering, ulike reparasjoner, de største verkstedkjedene og mere til. 

 

For mange er det utfordrende å vite hvordan man går frem når uhellet først har vært ute og man trenger hjelp fra et bilverksted. Vårt mål er å forenkle prosessen,t ved å stille med relevant, oppdatert og lettfattelig informasjon. Uansett om du trenger å reparere en mindre ripe i lakken eller har behov for en mer komplisert reparasjon, vil våre guider hjelpe deg på vei.

 

Lurer du for eksempel på hva det koster å bytter registerreim? Vår guide forklarer deg hva en registerreim er og hvilken funksjon den har, samt når den må skiftes og om du kan gjøre det selv. Kort forklart er det reimens jobb å overføre kraften fra motorens veivaksel til kamakselen, og sørge for at disse er synkroniserte. Det er en kritisk del, og dersom den ryker, kan det få alvorlige følger, i verste fall motorhaveri.

 

Har du spørsmål om Bilsmart.no eller lurer du på hvordan du går frem dersom ønsker å oppgradere eller utbedre bilen din? Se mer informasjon på Bilsmart.no eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.