↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 10 50 00

Besøksadresse

Parkveien 57
0256 OSLO
  1. Beskrivelse

Aevi Eiendom
Aevi Eiendom er et selskap som driver med utvikling av boliger. Nedslagsfeltet vårt er ikke Oslo, men omkringliggende områder. Vi satser på boligutvikling på steder som ligger inntil 1 times kjøretur fra Oslo, som for eksempel Drammen, Nannestad, Aurskog-Høland eller Nittedal.

Boliger for folk flest
Vi kjøper, utvikler og bygger det vi kaller boliger for folk flest. Med folk flest mener vi små og store familier, som ønsker et sted der de kan trives. Ikke bare nå, men også i mange år fremover. Områdene vi jobber i ligger med kort reisevei til Oslo. Vi velger ofte steder med landlige omgivelser, samtidig som det er kort nærhet til skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon.

Når vi bygger, har vi fokus på rimelige og gode løsninger, slik at unge i etableringsfasen skal ha råd til å bo der. Siden familier har ulike behov, bygger vi både eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Finansiering gjennom folkefinansiering
Aevi Eiendom er moderne og nytenkende på flere felt, også når det kommer til finansiering av prosjektene våre. Vi ønsker å komme raskt i gang, og derfor har vi valgt en modell som kalles folkefinansiering.

Her kan du som har penger til overs, minst 500 000 kroner, låne bort pengene dine til oss. Låneperioden er 2 år, og i denne tiden får du en rente på hele 8 % pr år. Renten er fast, og utbetales til samme tid hver eneste måned.

Fordelene med denne modellen er flere. Långiverne våre får bedre avkastning på pengene sine hos oss enn i banken. Samtidig er de med på å investere i eiendom uten å eie eiendommen selv. Du kan godt si at det betyr god avkastning uten jobb.

For oss har det den fordelen at vi kommer raskt i gang med prosjektene våre. Dette er vi altså villig til å betale deg for, og det er derfor vi tilbyr en Aevi-rente på hele 8 % p.a.

Vi satser grønt
Vi har alle et ansvar for fremtiden til planeten vår. Aevi Eiendom har en egen grønn satsning. I slike prosjekter velger vi miljøvennlig materiale utfra faktorer, som produksjonsmetode og transportavstand. Vi energimerker boligen, slik at kjøperen kan søke banken om et grønt boliglån. Vi planter trær for å erstatte de som ble brukt for å bygge boligen. På denne måten bidrar vi til å gjøre jobben vår så miljøvennlig som mulig.