↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Sammenlign forbrukslån fra alle banker i landet

Bor du i området Lillestrøm og Romerike og trenger et lån uten sikkerhet med svar på minuttet? Vi hjelper deg med å skaffe konkurransedyktige tilbud på alle typer finansiering som ikke krever sikkerhet.

 

Oversikt når du trenger lån uten sikkerhet

Nettsiden har fokus på å gjøre det enklere og billigere å skaffe seg forbrukslån eller andre kreditter uten krav til pant. Bruk vår forbrukslån kalkulator for å få et inntrykk av hva ulike lånesummer koster i forhold til antall terminer du velger. Les om hvordan du får best resultat når bankene foretar en kredittvurdering, og når de skal fastsette hvilke renter de vil tilby. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 11,55%, 120 000 kr over 5 år, etabl.geb. 950, kostnad 36 215kr, totalt 156 215 kr. Løpetid 1-5 år.

 

Kredittlån og andre typer finansiering

Alle forbrukslån fra bankene vi har i oversikten er uten krav til pant. Du som låntaker står fritt til å disponere pengene slik du vil. Du finner tilbud om kortsiktig lån fra 5 000 kroner, opp til større lån på inntil 500 000 kroner. Lengste nedbetalingstid er 5 år for lån til forbruk, og inntil 15 år dersom lånet er til refinansiering.  

 

Slik søker du:

  1. Gå til oversikten over alle banker og låneagenter.
  2. Hent inn mange tilbud og sammenlign lånene.
  3. Du får svar på minuttet fra mange banker.
  4. Velg billigste lån.

Klikk her for å lese mer om hvordan du finner de beste lånetilbudene

 

Dette finner du også på nettsiden:

På Forbrukslån.no har vi kalkulator for lån, omtaler av banker og låneformidlere, informative artikler om privatøkonomi, og oversikt over de mest konkurransedyktige finansieringsselskapene. Få tips lån til campingvogn, mc-lån, billån uten sikkerhet og andre låneformer.