↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Få tilbud fra flere eiendomsmeglere på sentrale deler av Romerike 

 

Skal du selge bolig på Romerike? Da kan du spare tid og penger ved å ta i bruk meglersmart.no - en tjeneste som matcher boligselgere med eiendomsmeglere. Tjenesten hjelper deg å hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig. Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i ditt nærområde. 

 

Ifølge Finanstilsynet var vederlaget til megler for boliger solgt i Viken fylke 60.400,- i snitt i 2019. Med dette topper Viken listen over snittvederlag, kun slått av Oslo. Det er liten tvil om at det koster penger å selge bolig. Det er allikevel svært viktig at man vurderer andre faktorer enn pris når man skal velge meglere. En meglers erfaring og kompetanse kan ha svært mye å si for salgsprisen på boligen. Hvilken megler du velger er derfor ikke likegyldig. I Meglersmart.no ønsker vi å bistå deg i ditt valg av megler, slik at du finner rett kandidat til jobben. 

 

På Meglersmart.no finner du en rekke artikler som omhandler kjøp og salg av bolig. Blant våre mest populære artikler finner du: Hva koster en eiendomsmegler? Artikkelen gjør rede for hva en eiendomsmeglers oppgaver innebærer, hvor mye du må betale for megleren, hva provisjon innebærer og hvordan du kan spare penger på meglertjenesten. 

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.