↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gaver

Er du på utkikk etter unike gaver som vil huskes? Skap et herlig minne og ta med mamma, pappa, kjæresten eller din gode venn på en opplevelse! Opplevelser er gaver som sterke relasjoner mellom mennesker og blir til minner for livet. Hvem vil du glede med hyggelige gaver å se frem til? Hva med en hundekjøring, et matkurs, eller en overnatting på et spektakulært hotell? Bare fantasien setter grenser for hva du kan gi som gave til de du er glad i.

På YouWish.no finner du Norges beste opplevelser på ett sted, som du kan kjøpe i gaver til de du er glad i. Velg blant over 500 opplevelser - perfekte gaver hver gang! Finn opplevelsene du vil gi bort og få de tilsendt som gavekort på e-post innen fem minutter. Enklere blir det ikke!

En opplevelse vil bli til et minne for livet
En opplevelse utgjør så mange av høydepunktene i livene til mennesker, fordi det er dem man vil huske for alltid. Hva med å dykke med gigantiske spekkhoggere, rafte ned en turbulent elv, eller krysse en eldgammel isbre? Eller hva med en litt roligere opplevelse, som en natt i tretopphytte, padle på en stille sjø eller dra på en koselig middagsdate?

Uansett hvem du ser etter gave til, handler opplevelsesgaver om å få kvalitetstid med familie og venner, dele gode tider sammen og lage minner som lever videre. En opplevelsesgave er garantert en gave som vil berike mottakeren på måter du kanskje aldri kunne forestille deg.

På YouWish.no kan du kan søke på typer eventyr, destinasjoner, pris og tilgjengelighet; og vurdere hva som passer best som gaver etter mottakers personlighet og smak.

Slik finner du den perfekte gaven:
1. Besøk YouWish.no og finn din opplevelsesgave.
2. Kjøp på nett og legg til en personlig hilsen.
3. Få gavekortet levert på 5 minutter!