↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Har du behov for en regnskapsfører og bor i Romerike? Tidligere har prosessen med å finne en regnskapsfører vært en lang og krevende prosess. Nå kan enkelt motta uforpliktende tilbud helt gratis via Regnskapsførertilbud.no. Alt du gjør er å fylle ut et skjema og lar regnskapsførerne kjempe om deg som kunde. 

 

Hvordan tjenesten funker

  1. Gå inn på Regnskapsførertilbud.no
  2. Kryss av om du har enkeltpersonsforetak, aksjeselskap eller en annen selskapsform. 
  3. Fyll ut skjemaet øverst på siden. Her skriver du om dine behov og eventuelle preferanser. 
  4. Vi finner tre passende regnskapsførere for dine behov som holder til i Romerike. 
  5. Du mottar tre gratis og uforpliktende tilbud som du enkelt kan sammenligne og velge den beste.

 

Hvorfor sammenligne tilbud før du bestemmer deg for en regnskapsfører

 

Det kan være vanskelig å danne et ordentlig inntrykk av en regnskapsfører kun via nettsiden deres. I tillegg er det også vanskelig å estimere årlige kostnader uten noe form for kontakt med regnskapsselskapet. Når du bruker Regnskapsførertilbud.no vil relevante regnskapsfører kontakte deg slik at du kan få et inntrykk av leverandøren før du bestemmer deg for en leverandør. 

 

Det er heller ikke noe poeng å over-betale for en regnskapsfører. Derfor anbefales det å unngå og velge det første og beste alternativet tilgjengelig. Forskjellige leverandører har forskjellige priser. Det er et poeng at du skal være sikker på at leverandøren din har gode kunnskaper, noe du også kan være sikker på når du bruker Regnskapsførertilbud.no 

 

Hvem leverer tjenesten? 

Tjenesten er levert av Lead Service AS. Selskapet ble startet i 2019 og gir verdi ved å tilby gratis tjenester til sine brukere. Dette er spesielt på tjenester der priser ikke er enkelt tilgjengelig. Regnskapsfører var den første bransjen Lead Service startet med, men i dag er det flere bransjer som blir dekket. Du kan for eksempel finne advokat i Romerike via Advokatmatch.no, eller få gode priser på varmepumper via Varmepumpeportalen.no. Selskapet har også flere andre nettportaler. 

 

Hvilke faktorer burde du tenke på når du skal velge en regnskapsfører? 

Hvis du har en preferanse på et spesifikt regnskapsprogram er dette noe du må oppklare med regnskapsfører. De fleste regnskapsførere kan kun bistå deg dersom du bruker et par forskjellige typer programmer. Skriv dette ned når du sender inn skjema via Regnskapsførertilbud. 

 

Velg en regnskapsfører som holder til i nærheten av deg. Da det hender at du drar i møter med din regnskapsfører er det gunstig at vedkommende holder til i ditt område. Vi finner alltid regnskapsførere som holder til i ditt område. 

 

Finn en regnskapsfører du har en god tone med og som du kan stole på. Det kan være frustrerende å prøve og kontakte en regnskapsfører som bruker opptil flere dager på å svare på en enkel mail. Du vil også vite at din regnskapsfører ikke er utsatt for å gjøre feil som kan koste deg dyrt.