↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Bor du i Romerike og er på utkikk etter varmepumpe? Finn hvor du finner de beste tilbudene med Varmepumpeportalen. 

 

En varmepumpe kan koste litt med en gang, selv om du sparer penger over tid. Det er derfor lurt å finne de beste tilbudene. Få tre uforpliktende tilbud fra noen av landets største leverandører av varmepumpe og sammenlign tilbudene. På denne måten lar du forskjellige leverandører konkurrere om deg. Dette gir naturligvis en bedre pris. 

 

Fyll ut skjemaet på siden vår og skriv inn hva slags varmepumpe du ønsker og generell informasjon. Deretter vil du motta tilbud fra noen av de beste leverandørene av varmepumpe i Romerike. Dersom du ikke vet hva slags varmepumpe som er best for ditt hjem kan du også få mer informasjon av leverandørene. 

 

Andre tilbudstjenester

Firmaet bak varmepumpeportalen har også flere andre tilbudstjenester. Blant disse kan det nevnes solskjerming og värmepumpguiden, som er en tjeneste for varmepumper i Sverige.  

 

 

Klima i Romerike 

Været i Romerike kan bli veldig kaldt, og det er derfor lurt å være forberedt på de virkelig kalde årstidene. Til og med om sommeren kan de være frostnetter i Romerike. En varmepumpe passer på at temperaturen holder seg slik du ønsker at den skal være. 

 

Forskjellige typer varmepumpe:

Luft til luft: Dette er den typen varmepumpen som er mest populær i Norge. Den er relativt billig i forhold til de andre typene og koster vanligvis rundt 15-20.000 kroner. En luft til luft varmepumpe fungerer ved at den utvinner energi fra utendørs og pumper varme inn. Dette fungerer også selv om det er minusgrader ute. Ikke bare varmer den opp hjemmet ditt, men kjøler også ned når det er varmt. Mange tenker derfor at denne typen varmepumpe er en aircondition. Dersom du bruker rundt 15.000 kWh årlig er dette et godt alternativ. Hvis du bruker betydelig mer enn dette vil en luft til vann varmepumpe være et bedre alternativ. 

 

Luft til vann: Denne typen varmepumpe passer best hvis ditt hjem bruker mer enn 25.000 kWh i året. Du må vanligvis ut med mellom 60-130.000 kroner, men du vil fortsatt spare en del penger i det lange løp. Denne typen varmepumpe fordeler nemlig varme bedre enn en luft til luft varmepumpe. Dersom du er interessert i en luft til vann varmepumpe forutsetter dette at du har vannbåren varme i ditt hjem. 

 

Væske til vann: Denne typen varmepumpe hjelper ikke bare med varme, men også varmtvann. Dersom du har vannbåren varme eller skal bygge et nytt hjem er dette et godt alternativ. Levetiden på denne typen varmepumpe er rundt 20 år. Med en væske til vann varmepumpe sparer du tre til fire ganger så mye strøm i forhold til en luftbåren pumpe. Dette er fordi denne typen henter energi fra vann som er en mer stabil varmekilde enn luft. Det finnes fire typer; jordvarme, bergvarme, sjøvarme, grunnvannsvarme. En væske til vann varmepumpe koster rundt 170-250 inkludert installering, men det er denne typen du sparer mest på.  

 

Avtrekksvarmepumpe: Også kalt ventilasjonspumpe. Denne varmepumpen gjenvinner brukt luft inne i din bolig og kan brukes til å varme opp boligen din eller varmtvann. Pumpen suger ut luft fra boligen og overfører den til et vannbårent anlegg. Denne typen varmepumpe gir deg et stort energisparingspotensial. En avtrekksvarmepumpe vil koste deg fra 70.000 kroner og oppover.