↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Forlovelsesring.no

Det er akkurat som i låta Og forlovelsesring skull du få når æ fór! Husker du den romantiske visa til DDE? Er den ikke vakkert En forlovelsesring vitner om en vakker anledning til å vise kjærlighet! Et tar vi på alvor.

I sangen Vinsjan på kaia synger Bjarne om livet, mennesker, savn og kjærlighet. Og ja, er det ikke nettopp det som det handler om når du ser etter en forlovelsesring? En ring som skal smykke hånden til din utkårede? En ring som forteller noe om den relasjonen dere har fått sammen med barn, katt og en travel hverdag?

På Forlovelsesring.no kan du finne et eksklusivt utvalg forlovelsesringer fra norske designere og gullsmeder. Hvordan skal den være? Prangende eller yndig vakker som din kjære. Robust og mektig som din mann? Forlovelsesringene skal vise omverden at dere har blitt en.

Travle hverdager var vi inne på, så her er dagens tips: Ta av deg skorna, sett deg godt til rette, gjerne med din fremtidige kone i armkroken og se på forlovelsesringene på nettsiden til Forlovelsesring. Så slipper du å farte rundt ut mål og mening.

Ta et stort steg i retning altertrappa og nyt starten på et eventyr - de fineste forlovelsesringene finner du hos oss!