↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 22 25 25

Besøksadresse

Voldgata 38
2000 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

Advokatdirekte AS

Vårt advokatfirma bistår privatpersoner og selskaper med rådgivning og prosedyrebistand.

Advokatdirekte AS har hovedkontor på Lillestrøm.  Vi har også tilgang til kontor i Oslo, hvor mange av våre klienter fra mange år tilbake bor. Vi holdt før til i Oslo på Storo/Nydalen. Vårt advokatfirma har god kompetanse innen de fleste av de sentrale rettslige områder, samt spesialkompetanse innen en rekke felt.Vårt advokatfirma bistår privatpersoner og selskaper med rådgivning og prosedyrebistand.I møte med våre klienter legger vårt advokatfirma alltid vekt på høy faglig kvalitet, tilgjengelighet og god service som juridisk og strategisk kompetansepartner.

Vi er løsningsorienterte og søker å skape gode resultater og verdier for våre oppdragsgivere. Det er viktig med en grunnleggende forståelse av både faktum og av jus. Et langt liv bidrar til at vi har sett de fleste utfordringer og har således den nødvendige erfaringsbakgrunn.

 

Vi har spesialisert oss på feltet arverett

Advokatdirekte AS tilbyr tjenester innen arveoppgjør, testamentet og ektefellers formueforhold. Vi har spesialisert oss på feltet arverett. Dette gir oss tyngden vi trenger for å utføre gode og trygge avtaler på alle nivåer.

Vi er løsningsorienterte og har et mål om å levere gode og riktige resultater for våre kunder. Lang erfaring i bransjen bidrar til at vi har opplevd mange forskjellige utfordringer. Vi har både kunnskapen og erfaringen som trengs for å kunne håndtere dette på en trygg og ordentlig måte.