↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

404 88 348

Besøksadresse

Trondheimsvegen - Kløfta 86
2040 KLØFTA
  1. Beskrivelse

God fothelse krever fagfolk! 

Å kunne hjelpe folk har alltid ligget mitt hjerte nær. Det beste med jobben min, er når jeg ser at jeg hjelper folk med smerter eller ser at de bare nyter god behandling. Flere og flere får opp øynene for god fothelse. Det er så viktig å ha gode føtter å gå på. Ingen plager er for små, ingen er for store, og for all del: Ingen føtter er for stygge! Alle er like fascinerende på sin måte. Målet mitt er at alle skal gå fra meg og være fornøyd og kjenne at føttene smiler! 

Jeg er autorisert fotterapeut, og var ferdig utdannet i 2017. Det er viktig å vite forskjellen på fotterapeut og fotpleier. En fotterapeut er autorisert helsepersonell med spisskompetanse på føtter. Vi kan anatomien og årsakssammenhengen mellom sko og fotproblemer, kan avlaste feilstillinger, behandle hudproblemer og gi råd og veiledning. En fotpleier har ikke denne kompetansen og kan bare gi en kosmetisk behandling. 

Jeg åpnet Kløfta Fotterapi i august 2018, og er nå i ferd med å avslutte videreutdanning i systematisk vurdering, forebygging og behandling av diabetesfoten ved Universitetet i Drammen (Universitetet i Sørøst-Norge, USN). Dette er viktig kompetanse for å kunne hjelpe pasienter med diabetes. Alt for mange diabetespasienter ender opp med amputasjon av tær, føtter og ben på grunn av fotsår som kunne vært forebygget.

Hos meg er alle velkomne. Jeg holder til i 3. Etasje på Romerikssenteret. Her er det heis opp og automatisk døråpner inn i gangen så det er enkel adkomst for alle. 

Man må ikke ha problemer med føttene for å gå til autorisert fotterapeut. Det holder å ville unne seg en god behandling utført av en som kjenner faget sitt.

Hos meg kan du også få kjøpt avlastninger, Gehwol fotkremer, Optima pH-produkter, NuSkin-produkter og Ametrine helsesokker. Jeg har også brosjyrer med tips og råd for fotbehandling ved forskjellige tilstander og sykdommer, så som kreft, psoriasis, diabetes og revmatisme.