↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 98 16 50

Besøksadresse

Myrvangvegen 12
2040 KLØFTA
  1. Beskrivelse

Vi er ditt lokale bilverksted! Det betyr at vi stiller opp og hjelper til for deg som er på Kløfta. Det viktigste for oss er å bidra til at du for rask og profesjonell hjelp til det du trenger oss til, Bilservice av alle slag!

Når uhellet er ute, når ting skjer, når du trenger hjelp, da er vi der. Vi er din lokale leverandør av verkstedtjenester. Ikke nøl med å komme innom. Vi lover deg: Vi gjør alt for å prøve å hjelpe deg!

Vi innehar bred erfaring på bilreparasjoner og vedlikehold. I tillegg til en rekke fagbrev har vi spesialkompetanse for flere bilmerker og sertifiseringer på en rekke felt som for eksempel klimaanlegg, Elbil og feilsøking innen bil elektro. I tillegg er vi spesialister på å flushe girkasser og på bilglass.

Vi innehar særdeles god erfaring og kompetanse på reparasjoner og vedlikehold av de fleste vanlige bruktbilene i tillegg til flere eldre bilmodeller og Classic cars, blant annet Chevrolet og Mercedes. På grunn av våre lave priser, lange erfaring og god kompetanse på dette så har vi i økende grad fått flere og flere veteranbiler til reparasjoner.

Kurs og kompetanseheving pågår kontinuerlig innen de fleste felt, blant annet EU kontroll, motorteknikk, bil elektro, HMS, kundebehandling og sist men ikke minst Elbil og Hybrid teknologi.

Store eller små oppgaver? Kontakt oss eller kom innom, vi stiller opp!

 

Ønsker du lokale forretninger i morgen må du bruke de i dag!