↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

64 84 52 80

Besøksadresse

Jernbanegata 8
2004 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

"Når du benytter Privatmegleren Lillestrøm kan du forvente en megler med spesiell transaksjonserfaring og kompetanse på salg av eiendom. Våre meglere er håndplukket blant de beste i bransjen både på fag, kvalitet og kundetilfredshet. En Privatmegler fra Lillestrøm skal oppfylle spesielt omfattende servicekrav i sin meglertjeneste."

Vi er et seriøst meglerkontor med erfarne og kompetente meglere som har forstått at det å selge bolig er en sjelden affære. Likeledes er det erfaringsmessig vesentlig å skille seg ut i et marked hvor de fleste meglerkontorer oppfattes som svært like utad. Derfor har vi utviklet ett unikt konsept som er spesialtilpasset denne anledning.

Dersom De vurderer salg av egen bolig og synes prospektene våre er tiltalende, er vårt totale konsept definitivt måten å selge Deres bolig på for å oppnå høyeste pris i markedet. Vi erfarer til stadighet at en gjennomført og eksklusiv salgspresentasjon tiltrekker flere kjøpere og øker sannsynligheten for å oppnå høyere pris.

Privatmegleren Lillestrøm er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer. Basert på vårt konsept fungerer vi som eiendommens reklamebyrå med fokus på å finne det unike ved hver eiendom for å synliggjøre dette på best mulig måte overfor potensielle kjøpere. I den forbindelse benytter vi oss blant annet av profesjonelle fotografer og interiørkonsulenter, og produserer bransjens beste markedsføringsmateriell. Vi leverer med andre ord det lille ekstra til konkurransedyktige betingelser.

Stadig flere boligselgere oppdager vårt konsept og våre ferdigheter, og benytter seg av våre spesialtilpassede tjenester. Privatmegleren Lillestrøm har dermed etter relativt kort tid opparbeidet en solid posisjon i markedet med fornøyde kunder.

Hvis De går med tanker om salg, eller kjenner noen som vurderer salg, vil vi mer enn gjerne dele våre tanker om salg av bolig med Dem.

 

Ring oss i dag på 64 84 52 80 for en hyggelig boligprat.