↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 94 87 60

Besøksadresse

Elektrovegen 5
2069 JESSHEIM
 1. Beskrivelse

Fenstad Bygg har siden starten i 1969 utført byggeoppdrag for veldig mange familier, bedrifter, offentlige etater og andre. Vårt virkeområde er hovedsaklig på Øvre Romerike, med kommunene Ullensaker, Nes, Eidsvoll, Sørum, Nannestad, Hurdal og Gjerdrum som primærområde. Vi er medlem av Mesterhuskjeden, som er en landsdekkende huskjede bestående av over 150 medlemsbedrifter. Mesterhus har vært en av landets største boligbygger de siste 25 årene! 

Gjennom årene har vi i Fenstad Bygg bygget over 1500 boliger. Dette er den type oppdrag som vi utfører flest av, men hos oss kan en kunde få utført nær sagt alle typer byggeoppdrag. Hvis du som kunde ønsker det, kan vi gjennom vårt samarbeid med arkitekt, rørlegger, elektriker og andre bedrifter, påta oss totalentrepriser som dekker alle typer håndverk på ditt bygg.

Selv om vi har kapasitet til å påta oss store oppdrag er vi ikke større enn at vi gir enhver kunde hos oss en personlig oppfølging. Ingen oppdrag er for små og vårt motto er: Fornøyde kunder er den beste markedsføringen. Derfor betyr kvalitet og punktlige leveranser noe helt spesielt for oss, det er også en forutsetning for vår videre virksomhet.

Som tjenesteytende bedrift blir vi ikke bedre enn det våre faglærte håndverkere gjør oss til. Vi har gjennom alle år satset på opplæring og videreutdanning av våre ansatte. Vi har derfor en stabil og yrkesstolt arbeidskraft som setter sin ære i å levere et godt håndverk.

Som kunde hos oss vil du ikke oppleve at det stadig dukker opp nye ansikter på arbeidsplassen. Våre ansatte er folk som bor, bruker sin fritid og trives i sitt distrikt og på sin arbeidsplass. For deg som kunde er det også en fordel at både vi og våre samarbeidspartnere kjenner vårt distrikt, og at vi er kjent blant folk flest.

Fenstad Bygg er medlem av Norges Byggmesterforbund og med sentral godkjenning i Statens Byggtekniske Etat. Vi er derfor en solid og seriøs samarbeidspartner for de som drømmer om sin egen bolig.

 

Så derfor, neste gang du skal ha utført et byggeoppdrag eller drømmer om ny bolig, prøv oss før du skriver avtale med andre. Det koster ingenting å spørre! Hva er viktig for deg når du skal velge husleverandør?

 

Hvorfor velge oss? Velg kvalitet

Som håndverkerbedrift har vi i Fenstad Bygg AS alltid hatt fokus på kvalitetsmessig arbeid. I et land som Norge blir de tekniske kravene til boliger stadig strengere. Husleveransene blir stadig likere hverandre fordi alle må tilfredstille de samme strenge krav. Dette gjør at det ikke lengre vil være stor forskjell i den tekniske utførelsen av boligen, men kvaliteten på sluttproduktet kan fremdeles variere fra leverandør til leverandør. Vi i Fenstad Bygg AS bygger på stedet - ingen ferdigproduserte moduler - kun ekte håndtverk.

 

Velg erfaring

Å bygge hus er en krevende prosess, og det er mye å ta stilling til både i planleggingsfasen og underveis i byggeprosessen. Da er det viktig at du velger en husleverandør som har lang erfaring, gode samarbeidspartnere og som kan gi nyttige råd og veiledning underveis. Vi hjelper deg med valg av design, materialer og løsninger slik at resultatet blir akkurat slik du ønsker. I tillegg tar vi oss av alle søknader og andre formaliteter slik at du heller kan bruke tiden på å planlegge drømmehuset.

 

Velg trygghet

Alle kontrakter som vi inngår med våre kunder er i henhold til Bustadoppføringslova. Dette er standard kontrakter som i høyeste grad ivaretar kundens interesser både i byggeperioden og i tiden etter overlevering. Vi stiller blant annet garanti i hele byggeperioden, samt i 5 år etter overlevering. Dette gir deg som kunde god sikkerhet for at våre kontraktsforpliktelser blir oppfylt.

 

Velg stolthet

Vi er en familiebedrift med lange tradisjoner, solid erfaring og som har faste ansatte lokale tømrere.

Våre tømrere har en grunnleggende interesse for det norske tømrerfaget og en stolthet til arbeidet de utfører, noe som gjenspeiler seg i sluttproduktet vårt. En bolig skal sannsynligvis vare livet ut. Velg en entreprenør som viser soliditet og som har lokal tilhørighet. Det er betryggende å samarbeide med noen som kommer til å være i lokalmiljøet i fremtiden.

 

Velg forutsigbarhet

"Det blir som avtalt". Som medlem av Mesterhus har vi et solid nettverk av kompetanse i ryggen og vi har gode rutiner og et godt innarbeidet system vi følger fra start til slutt. Målet vårt er at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele byggeprosessen.

 

 Velg Fenstad Bygg!

 

 

Hvorfor velge nytt?

Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn i eneboligmarkedet. Prisene på bolig i Norge har steget voldsomt de siste årene, noe som gjør at vi stadig binder opp mer gjeld i bolig. Mange personer med normale inntekter kan derfor se langt etter å kjøpe seg en enebolig, men da kan det å bygge nytt være en god løsning. Prisene på ferdighus har ikke steget like mye som prisene på bruktboliger de seneste årene og prisstigningen på tomter har vært lavere enn prisstigningen på boliger. Det er også mange andre faktorer som taler for å bygge nytt vs. brukt, og her er noen eksempler:

 

 

Bygge Nytt

 • Kun dokumentavgift på tomteverdien.
 • Fast pris for nøkkelferdig hus, ingen ville budrunder.
 • Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.
 • En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
 • Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være "selvgående" i mange år fremover.
 • Du får et skreddersydd hus, tilpasset deg og din families behov.
 • Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og klimaforhold i boligen. Høy tekninsk standard.
 • Sterkere rettsvern som forbruker vs. profesjonell part regulert av Bustadoppføringslova.

 

 

Kjøpe brukt

 • 2,5 % Dokumentavgift på hele kjøpesummen. Eks. For en enebolig til kr. 3.800.000,- utgjør dette kr. 95.000,-. Penger som kunne kommet godt med til andre ting.
 • En brukt bolig kan ha behov for oppussing i nær fremtid, og man vil somregel alltid gjøre noen endringer i forhold til egne behov uansett.
 • Høyere driftskostnader, eks. dyrere strøm pga dårlig isolering.
 • Uforutsette feil, mangler eller påkostninger som dukker opp.
 • Dersom bad og kjøkken må pusses opp kan dette koste mye mer enn beregnet, da strenge krav og regler krever kvalifiserte håndtverkere. I tillegg til kostnaden kan det også bli en utfordring å bo på en "byggeplass" i denne perioden.
 • Svakere rettsvern som forbruker vs. forbruker regulert av Avhendingslova.