↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

474 13 000

Besøksadresse

Birkebeinergata 9
2004 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

Vi utfører alle typer arbeider for deg som trenger en håndverker, men har spesialisert oss på bad og våtrom, samt koordinering av prosjekter der det er mange håndverksgrupper inne i bildet.  

Våre oppdrag er ofte mindre konstruksjoner, innredninger, oppussing og rehabiliteringsprosjekter.

Vi utfører bl.a.:
Totaloppussing av leiligheter
Kjøkkeninnredninger
Innreding av råkjellere
Skifting av vinduer og dører
Legging av parkett og laminat
Oppføring av lettvegger, utlekting og etterisolering
Oppføring av terrasser, plattinger og flytebrygger
Skifting av utvendig kledning og tak
Spesialinnredninger

Håndverksgruppen Nytt Hjem utfører alt av mur og flisleggingsarbeider. Vi har lang erfaring med våtrom. Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører. Bedriften er en Godkjent bedrift av Fagrådet for våtrom, FFV.

Vi utfører bl.a.:
Flislegging av bad, toaletter og vaskerom
Oppføring av grunnmurer og støttemurer
Støp og avretting av fundamenter og gulv, med og uten fall
Flislegging av garasjer og verkstedgulv
Montering av glassbyggerstein
Montering av peiser og pipeløp
Legging av naturstein

Våre malertjenester er ofte i forbindelse med totalrehabilitering av leiligheter og bolighus. Der vi utfører alle tjenestene innad i bedriften Dette gjør at fremdriften blir raskere uten unødvendig venting på innleid hjelp. Vi utfører alle typer malerarbeider både inne og ute. Alle våre arbeider regnes ut ifra kvadratmeter og fastsatte mål.

Vi utfører bl.a.:
Sparkle og male innvendige vegger og tak
Strielegge og tapetsering
Maling av dører, listverk, vinduer og andre detaljer
Maling og beising av utvendig kledning og mur
Beising, lassering og oljing av stakettgjerder og terasser mm

Håndverksgruppen Nytt Hjem har tilbydd membrantjenester siden 2009. Vi uyfører hovedsakelig membranarbeider i tilknytning til bad og våtrom.

Vi utfører:
Legging av banemembran på gulv og vegg i bad og våtrom
Topplimt banemembran på lavtbyggendde gulv
Montering av våtromsplater med membrantape i skjøter og overganger
Membransmøring av gulv og vegger
Påføring av 2-komponent smøremembran

Bad og våtrom
Håndverksgruppen Nytt Hjem har over 15 års erfaring med oppføring av bad, og har ført mer enn 600 bad de siste 15 årene. Vi er en Godkjent bedrift av Fagrådet for våtrom, og kan påta oss oppføring av nye og rehabilitering av våtrom.

Vi stiller med god erfaring med oppføring av nye bad og rehabilitering av eksisterende bad. Vi står som både prosjekterende, ledelse og utførende bedrift, vi bringer inn de nødvendige faggrupper slik at du som oppdragsgiver/byggherre kun har et bedrift å forholde deg til. Vi kommer på befaring både før oppstart, under oppføringen og etter ferdigstilling for at du som kunde skal kunne være 100% fornøyd.

Ved rehabilitering av sameier og borettslag stiller vi også med byggeledelse. Vi skreddersyr kvalitetssikringsskjemaer, kontrollskjemaer, protokoller o.l. til et hvert prosjekt for å få fremdriften så effektiv som mulig.

Vi bistår alltid kundene med ideér, utnyttelse av rommet, valg av materiell og riktig belysning m.m.

Til dere som skal rehabilitere eller vurderer å rehabilitere bad, soilrør, trapperom, vaskerom og lignende, eller trenger en proffesjonell samarbeidspartner i utførelsen av vedlikehold av bygningsmassen.

Vi bistår med både prosjektering, ledelse og utførelse av prosjektet, samt oppfølging etter ferdigstilling. Vi skreddersyr all skjematur til det enkelte prosjektet, både for styret og til den enkelte beboer slik at prosjektet stjeler minst mulig tid fra den enkelte. Vi kan tilrettelegger showroom og valgmuligheter slik at dere kan ta valgene deres der bor. Vi gir alltid ekstra service og oppfølging av eldre og bevegelseshemmede beboere.

Håndverksgruppen Nytt Hjem AS er en bedrift som aldri tar snareveier for rask profitt. Vi utfører alltid arbeidene i hht. lover og forskrifter.

Ved alle prosjekter utarbeides alltid skreddersydde kvalitetssikringsskjemaer, kontrollskjemaer o.l.

Vi benytter alltid kvalitetsprodukter og seriøse underleverandører som vi stoler på. Ved å velge oss til deres prosjekt, velger dere kvalitet, struktur og seriøsitet.

Vi utfører også andre arbeider inne de fleste fagfelt.