↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 80 05 30

Besøksadresse

Støperiveien 5
2010 STRØMMEN
  1. Beskrivelse

Backe i Grensen er en familiebedrift som drives av fjerde generasjon. Backe har holdt godt på profilen og tradisjonene sine. De har i alle år hatt fokus på god kundeservice. Historien om Backe startet i 1889, da Johan Jørgen Backe etablerte seg på hjørnet av Akersgata og Lille Grensen. Og butikken har ligget der siden.

I dag har Backe tre butikker. Vi etablerte oss på Strømmen Storsenter i 2012. Og i 2014 etablerte vi oss på CC Vest på Lilleaker.

De siste årene har Backe utviklet seg fra å være et tradisjonelt glassmagasin til å bli mer av en gave- og interiørbutikk.

Butikken preges av klassiske designmerkevarer som Georg Jensen, Royal Copenhagen, Rosenthal, Wedgwood, IIttala.

Vi har mye Dansk design som bl.a.Hay og Norman Copenhagen, Menu, Design Letters og Ferm Living, 

 

Det er mange norske designere bak de danske merkene. 

Men vi har også noen norsk merker vi er stolte av. Skaugum, Cathrineholm, Andersen & Voll og Heymat. Sistnevnte er en familiebedrift fra Mo i Rane. De lager populære dørmatter i god kvalitet. 

 

Blant de mer lekne innslagene på Backe er Kai Boyesens trefigurer fra slutten av 1950-tallet. Dyrefigurene er basert på hans egen familie. Den blå skal være ham selv, han gikk visst rundt i blå lagerfrakk.

 

Nordmenn har de siste årene blitt mer og mer interessert i designvarer og kundene følger svært godt med på hva som skjer.

Kundene vet veldig mye, nesten mer enn oss noen ganger. De følger med på nettet og på sosiale medier. Samtidig vil mange gjerne ha det som alle har. Det går mye i trender. 

 

Vi har det meste til enhver anledning. Hos oss kan man sette opp ønskeliste til enhver anledning. Å gifte seg er et av livets store høydepunkt, både for brudeparet og dem som står dere nær. Et bryllup er en fin anledning til å begynne å samle på noe nytt, komplettere en serie eller lignende.  Vi har gaver som tåler hverdag og fest, tiår og trender, blomster og oppvask, kritiske blikk og kjærlig berøring alt tingene man eier gjennom et langt samliv bør tåle. Vi hjelper til med å sette opp listen, slik at både gjester og andre som ønsker å gi dere en oppmerksomhet kan finne en passende gave. 

En ønskeliste gjør det enkelt både for gjester og brudepar.

 

I over 100 år har brudepar ønsket seg gaver fra vårt rikholdige varesortiment.  Dere får personlig hjelp når dere besøker Backe.
I butikkene får dere råd om kvalitet, funksjon og vedlikehold. Det er også mulighet til å sette opp listen på nett. Der kan man når som helst gjøre endringer på listen.

Brudepar med ønskeliste hos oss kan ved avtale få GRATIS utkjøring av bryllupsgaver i Oslo og Akershus. Vi utleverer da gavene på selve bryllupsdagen.

Dette er en tjeneste som mange verdsetter høyt.

 

Kom innom oss og få hjelp og veiledning.