↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

410 31 993

Besøksadresse

Furuveien 1
2020 SKEDSMOKORSET
  1. Beskrivelse

BEHANDLINGER

Her er en kort beskrivelse av de forskjellige behandlingene du kan få hos oss.

POLYGEL

Vi er så heldige at vi nå er en offisiell Gelish Polygel salong. Polygel er et nytt produkt som vi bruker til både forlengelse og forsterkning av egne negler. Dette produktet er en hybrid den perfekte kombinasjonen av Gele og Akryl. Materialet må herdes i LED lampe som Gelenegler men har holdbarheten til Akryl. 

Vi anbefaler etterfyll av dette innen 3-4 uker. Polygel er på ingen måte skadelig for dine egne negler, og fleksibiliteten i produkter følger neglens bevegelser og vekst. Polygel er også det mest allergivenlige produktet på markedet. Det som kan skade ved bruk av Polygel er fjerning på feil måte. Neglene skal IKKE rives av, dras av, bites av, osv. De skal fjernes med godkjente midler for å forhindre skade på de naturlige neglene.
Vanlige former på neglene kan være:

 

GELELAKK

Gelelakk er den mest populære behandlingen om dagen. Gelelakk er 50% av neglelakk og 50% gele, den lakkeres på neglene som vanlig neglelakk, men må herdes under LED lys mellom hvert lag. 

Denne brukes som forsterkning på egne negler, eller som farge over støpte negler for den perfekte finishen. Man kan altså ikke bygge ut neglene ved bruk av gelelakk. Denne lakken finnes i alle verdens farger og sitter alt fra 3-5 uker. Gelelakk passer ypperlig for deg med allerede sterke negler, som ønsker en lakk som sitter lenge, men det passer også for neglebitere som ønsker beskyttelse på neglene så de ikke biter, at neglene rett og slett får vokse i fred.

 

HER FINNER DU OSS

 

Du finner oss på Skedsmo Senter, på Skedsmokorset, 20 minutter nord for Oslo.
Kommer du fra Oslo, så ta av ved de to Shellstasjonene på Skedsmokorset, ta til venstre i rundkjøringen og høyre i neste og inn på senterparkeringen til venstre.
Om du kommer nordfra, tar du av ved de samme Shellstasjonene, og kjører rett over rundkjøringen og inn til venstre på senterparkeringen.

Neglemagi ligger rett ved rulletrappen opp fra Skedsmo Dyrebutikk og Hooks vis a vis Jernia.

Her er Parkering er gratis!

Du kan nå oss på telefon 91 72 77 84 (det går dessverre ikke å sende meldinger til dette nummeret), men vi anbefaler at du bestiller time selv via onlinebooking her. Når du oss ikke på telefon, send mail på info@neglemagi.no.