↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 80 54 10

Besøksadresse

Storgata 29
2000 LILLESTRØM
  1. Beskrivelse

Velkommen til Eie Lillestrøm! Vårt kontor ligger sentralt til i Storgata 29, vis á vis Vinmonopolet.

Vi har som mål å være kundens naturlige førstevalg innen eiendomsmegling. Fra Lillestrøm betjener vi hele Romerike og deler av Oslo. Som fremoverlente eiendomsmeglere med et bredt kontaktnett og solid faglig kompetanse, er vi stolte av å kunne bidra til at både selgere og kjøpere får en hyggelig opplevelse ved salget. 

Teamet er eksperter på eiendomsmegling. For deg betyr det at eiendomsmegleren din har ett fokus, nemlig å selge din bolig til en pris du er fornøyd med. Det blir lagt stor vekt på å levere kvalitet og oppfølging i alle ledd. Vi vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet, og at det er forbundet med mye følelser og forventninger. Derfor utarbeider vi alltid en presentasjon som passer perfekt for den enkelte bolig.

Eie Lillestrøm har lang fartstid og erfaring i eiendomsmeglingsbransjen, og har i tillegg eiendomsmeglere med høy kompetanse på salg av nye og prosjekterte boliger. Prosjektmeglerne håndterer alle typer boligprosjekter, alt fra utvikling og salg av leiligheter over flere trinn, til mindre utbygginger på bare noen få prosjekterte eneboliger eller rekkehus.

Eie utgjør den største uavhengige meglerkjeden i landet, som ikke er bankeid. Vi har over 40 kontorer rundt omkring i hele landet, og selskapet har gjennomført totalt 30.000 omsetninger siden åpningen på Majorstuen i 2005.

I Eie tenker vi ikke bare på det. Vi snakker heller ikke bare om det. Vi gjør det.  Vår uavhengighet gjør oss smidige, og vi kan prøve ut nye ting i takt med det samfunnet vi lever i.  Eie har vunnet flere Gullmeglere siden oppstarten, og vi har mottatt mange nominasjoner for våre nyvinninger. Det gir oss inspirasjon og iver; til å tenke nytt, og til å finne nye verktøy for å bli bedre for våre kunder. Hver eneste dag!

Velkommen innom kontoret for en hyggelig prat. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Vi hjelper deg med:

     Kjøp og salg av eiendom (bolig, tomt, fritidsbolig)

     Små og store boligprosjekter 

     E-takst og verdivurdering