↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

67 02 46 60

Besøksadresse

Storgata 6
2050 JESSHEIM
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BJØRKLUND JESSHEIM.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig vi skal være like blide og hjelpsomme uansett. Det er vårt løfte.

 

FORLOVELSES- OG GIFTERINGER!

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Vielsesringen har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod. Datidens symbol på evig troskap var ikke en ring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar.

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Her kan du lese mer om våre gifteringer og finne ut hvilke ringer som passer dere best.

 

BRYLLUPSDAGENE VI FEIRER OG MARKERER

Å minnes en så fin dag, fortjener en markering kun for dere to alene. Det var tross alt akkurat denne dagen dere valgte å leve sammen resten av livet, noe som selvfølgelig aldri må bli glemt. Det å gi hverandre en liten oppmerksomhet på dagen skader sjelden forholdet! Gjerne en gave som matcher navnet på bryllupsdagen. Men de fleste damer vi kjenner blir mer begeistret for diamanter enn for bomull :) Gjør bryllupsmarkeringen om til en fin tradisjon og bli inspirert av de ulike bryllupsdagene. Hvert år kan feires med ny tittel! Bryllup er en fest for to mennesker som elsker hverandre, og bryllupsdager bør på ingen måte gå i glemmeboken - året har nok av grå og vanlige dager, hvorfor la en så fin anledning til å feire kjærligheten gå ifra seg?

 

GAVEKORT

Gjør noe spesielt ut av det første året som gift! Et gavekort er en utmerket gave som markerer papirbryllup! En ide kan være å fylle gavekortet med 365 kroner - en krone for hver dag gjennom året <3