↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 84 77 00

Besøksadresse

Hvamstubben 11
2013 SKJETTEN
  1. Beskrivelse


NORGES MEST SENTRALE HOTELL?

VI SES PÅ OLAVSGAARD! 

 

Quality Hotel Olavsgaard er et flott fullservice konferansehotell beliggende ved E6 midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentrale beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen. På Olavsgaard er vi opptatt av å tilfredsstille krav, og har lagt vår sjel i å skape et hotell med atmosfære.

 

72846_Lysthuset-1-web_61f8e04d22adf.jpg

 

Kort hva vi kan tilby hos oss;

Alle våre rom er intime og hyggelige, har komfortable senger og er praktisk innredet. Samtlige rom har parkett, er utstyrt med flatskjerm tv og hårføner, og god wifi dekning. Samt at våre superior rom og suiter har kaffemaskin.

 

Restaurant Spisestuen er inndelt i flere stuer av ulik størrelse. Restauranten serverer frokost, lunsj og selskapsmenyer og har i tillegg en fristende à la carte meny. 

 

Vi har totalt 20 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer, og de fleste av våre møte- og grupperom har dagslys og er utstyrt med projektor, flipover og whiteboard. De største møterommene har i tillegg taleanlegg og teleslynge.

 

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy din opplevelse. Det er flere aktiviteter og muligheter for deg og dere. Vi har gode samarbeidspartnere, så om du ønsker team building med jobben, sightseeing, trening eller morro så hjelper vi deg.