↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 81 36 76

Besøksadresse

Gunnar Randers' vei 12
2007 KJELLER
  1. Beskrivelse

TANNLEGEN FOR SKEDSMO, ROMERIKE OG RESTEN AV LANDET

Når du kommer til Kjeller Tannhelse, enten det er din første gang hos oss eller du har vært hos oss mange ganger før, skal du oppleve at du tas i mot med et smil, og at du føler deg trygg og ivaretatt. Dette er vårt løfte til deg.
Tannlege Trine Bjelke-Holtermann

Hos Kjeller Tannhelse utfører vi alle typer behandlinger, for mennesker fra hele landet, og vi anerkjenner at hver tann, hvert smil, hvert eneste menneske som besøker oss - er unikt. Derfor sier vi at vi hos Kjeller Tannhelse her for DEG. Og nettopp derfor er vi tilgjengelig for deg alle dager hele året. slik at DU kan få den hjelpen du trenger, når DU trenger det som mest.
 
Når du kommer til Kjeller Tannhelse for første gang vil vi dessuten sette av ekstra god tid, slik at vi kan bli kjent med hverandre, og slik at vi sammen kan vurdere ditt behandlingsbehov og eventuelle ønsker på både kort og lengre sikt.
 
ESTETISK TANNBEHANDLING
Estetisk og kosmetisk tannbehandling henger ofte sammen, men hos oss skiller vi på disse ved at vi i estetisk tannbehandling krever vesentlig mer spesialistkompetanse og erfaring. Estetisk tannbehandling handler om det å oppgradere smil, og om det å få helheten til å se best mulig ut, samtidig som man tar vare på det beste av det naturlige, og på det individuelle - slik at ditt nye smil er ditt og bidrar til å fremheve dine individuelle særtrekk og skjønnhet.

VELKOMMEN TIL KJELLER TANNHELSE
DIN TANNLEGE I SKEDSMO OG PÅ ROMERIKE. VI ER HER FOR DEG.

Sjekk også vår Video på Facebook