↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

900 46 870

Besøksadresse

Fjellveien 18B
1467 STRØMMEN
  1. Beskrivelse

Ikke noe mer rør vi fikser det for deg

Lei av å bekymre deg for rør? Vårt rørleggerteam består av personer med lang og allsidig erfaring. Vi kan utføre de fleste typer oppdrag fra små servicejobber til større oppdrag for leilighets- og industribygg. Trenger du hjelp til baderommet ? Legge inn vannbåren varme , montere vannmåler, eller installere varmepumper?  Referanseliste sendes på forespørsel. Vårt team hjelper deg gjerne til en hyggelig og konkurransedyktig pris.

Vi tar alle våre kunder på alvor. Stor eller liten, du kan være trygg på at vi gjør jobben på en profesjonell, effektiv og sikker måte. Våre ansatte er erfarne folk som har drevet i bransjen i mange år. Punktlighet, kvalitet og service er viktig for oss. Du som kunde kan være trygg på at varen kommer til avtalt tid til avtalt pris. Vi er løsningorienterte, fleksible og gode på pris. Er du vår neste kunde?

Planlegging av baderom er en viktig prosess. Vi bruker byggebransjens våtromsnorm som et hjelpemiddel i planleggingen av baderom. Detle for at det skal bli trygt og enkelt for deg som kunde. Vi benytter oss alltid av våtromsplater, membran og mansjetter for å skape en sikker og vanntett baderomsinstallasjon. Hos oss finner du også det tilbehøret du trenger feks: Toalettrullholder, håndkleholder, såpeskål, dusjstol, lamper og vifter. For deg som ønsker litt ekstra luksus tilbyr vi også trygg og estetisk installasjon av radio og TV på ditt baderom. Vi hjelper deg med alt fra planlegging til installering til gode konkurransedyktige priser.

Vannbåren varme er et oppvarmingssystem som er godt utprøvd over flere tiår og er et rimelig og miljøvennlig alternativ. Vannrørene er laget i evigvarende plastmateriale og temperaturen på vannet er konstant på 25-35 C. Vannrørene legges i gulvet og gir en god jevn varme i huset. Du slipper å bruke veggplass til panelovner og andre plasskrevende varmekilder.  Installasjonen av vannbåren gulvvarme er enkel og rask  vi gjør det gjerne for deg!

Godkjenninger og sertifiseringer