↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

975 62 923

Besøksadresse

Tomtervn 69 E
2009 NORDBY
  1. Beskrivelse

Ønsker du en fornying hjemme, eller kanskje du bygger et nytt hus?  Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring og tilbud på trapp!

Visste du at noen boliger kan få større bruksareal hvis du bytter ut, eller flytter trappen?  Eller at en trapp må beregnes nøye for at den både skal være behagelig å gå i og oppfylle strenge sikkerhetskrav?  Trapp er vår lidenskap og vi tenker på alt dette for deg.

NOR-TRAPP er en av Norges største produsenter av trapper. Hos oss får du oppfølging som gir deg trygghet og et kortreist produkt av høy kvalitet. Dette kan bekreftes av entreprenører og private kunder over hele landet. Vi leverer alt fra standardmodeller til skreddersydde trapper etter kundens ønske og behov. Fornying av eldre trapper og gelenderjobber tilbyr vi selvsagt også.

Våre montører og salgsrepresentanter er delt inn i 8 distrikter, fordelt på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. NOR-TRAPP Romerike er din lokale forhandler. Vi kan bistå med råd, veiledning og monterer den ferdige trappen.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud!