↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 07 90 00

Besøksadresse

Hotellvegen 33
3880 DALEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til ærverdige Dalen Hotel.

Kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser. Om det frister med en historisk opplevelse så hjelper vi deg videre i planleggingen. Dalen Hotel er et av Norges eldste trehoteller, kun 400 meter fra Telemarkskanalens endestasjon med enkel adkomst til hotellet.

Å kombinere et besøk på Dalen Hotel® med en seilas på Telemarkskanalen med et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen® eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort.

Hotellet er sesongåpent fra 25. april til 27. oktober 2019. Skipene på Telemarkskanalen seiler i rutetrafikk fra 18. mai til 14. september 2019.

Vi tilbyr pakker med romantikk, friluftsliv, kultur og smaksopplevelser. Vi tilbyr også konferanser, samlinger, jubileum og bryllup. Kontakter du oss foreslår vi gjerne egnede aktiviteter og utflukter tilpasset anledningen. Kanskje din neste sommerferie eller tur går til den storslåtte naturen langs Telemarkskanalen, de historiske museene og de spennende aktivitetene i området? 

 

Godkjenninger og sertifiseringer