↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

64 84 54 40

Faks: 64 84 54 49

Besøksadresse

Fossveien 1
1900 FETSUND
  1. Beskrivelse

Nittebergbil As
Vi kan hjelpe deg å finne din neste bil, Nitteberg Bil AS selger 350-400 biler i året. 150 av disse bilene blir solgt til kunder som tidligere har kjøpt en eller flere biler hos oss. Vi satser på langsiktige og gode relasjoner, med fornøyde kunder som hovedmål . Alle hos Nitteberg Bil AS har mekanikererfaring med lang fartstid i vurdering av bilers tilstand. Alle biler gis en grundig gjennomgang før levering. I tillegg leverer vi gjerne bilen med NAF-test som en ekstra trygghet.

Besøk vår hjemmeside www.nittebergbil.no

Gjennom vår fartstid har vi bygget opp et solid nettverk av gode leverandører. Vi kan derfor skaffe til veie biler vi ikke har på lager etter forespørsel. Ta kontakt om det er en type bil du ønsker som ikke er på vår billiste.

Ta kontakt med oss i dag!


Har du spørsmål om noen av bilene våre? Ønsker du å selge din egen bil? Er du på jakt etter noe helt spesielt? Eller lurer du bare på hvor mye det koster for oljeskift hos oss? Ikke nøl med å ta kontakt. Du kan ringe, fakse eller sende oss en e-post.

 Verkstedet

Velkommen til vårt autoriserte verksted i Fetsund. Her kan vi hjelpe deg med service , EU kontroll , dekk, utstyr og reparasjoner av din bil.

 

Åpningstider verksted:

Mandag fredag: 08.00 16.00

Lørdag: stengt

Søndag: stengt

Vi har nøkkeldrop på venstre side av portene for innlevering av biler utenom åpningstid

 

Direktenummer: 63 88 26 88

Adresse: Tienveien 1 1900 Fetsund