Gå til sidens hovedinnhold

Den fulle og hissige østeuropeeren ble bortvist fra sentrum. Et par timer seinere var han tilbake igjen

Artikkelen er over 2 år gammel

Travel natt for politiet i Lillestrøm, roligere på Jessheim.

Politiet har gjentatte ganger lørdag kveld og natt til søndag måttet rykke ut til fyllebråk – først og fremst i Lillestrøm sentrum:

23.50: En mann i 20-åra blir bortvist fra sentrum etter det politiet betegner som «tullekjøring».

– Han kjørte rundt og rundt i en rundkjøring og blinket med lysene på andre bilister. Det er unødig kjøring i henhold til trafikkreglene, så han ble bedt om å holde deg borte fra sentrum, og vi så ikke noe mer til ham, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt.

– Han ble svært utagerende

00.30: En hissig og full østeuropeer i 30-åra lager kvalm på Fuser bar i Nittedalsgata.

– Han ble bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse og beruselse, men etter et par timer kom han tilbake. Han ble da kjørt i arresten og blir anmeldt for forholdet, sier Marstad.

01.55: En politipatrulje ber om bistand med å håndtere en beruset kar som er kranglete og ufin utenfor utestedet Martin's i Storgata.

– Han ble bedt om å fjerne seg, men nektet å imøtekomme pålegget. Han ble svært utagerende, og det måtte flere politifolk til for å stagge ham og ta kontroll på ham, forteller operasjonslederen.

Mannen i 30-åra er bosatt i Lørenskog, men har ifølge politiet afghansk opprinnelse. Han ble kjørt til arresten og blir anmeldt blant annet for forulemping av politiet.

Flere slagsmål på stasjonen

02.00: En mann i 20-åra er kranglete og ufin mot vakter på et utested på Jessheim, og anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

02.15: Slåsskamp mellom flere personer på Lillestrøm stasjon, men ingen personskader. Politiet får raskt kontroll på partene, og en mann i slutten av 40-åra fra Skjetten blir anmeldt for kroppskrenkelse.

– Vi fikk også et par andre meldinger om slagsmål ved Lillestrøm stasjon i løpet av natta, og det er altså ikke bare ungdom som lager bråk, konstaterer Terje Marstad.

Fyllekjøring og urinering

02.55: En mann i 20-åra blir bortvist fra Lillestrøm sentrum på grunn av beruselse og ordensforstyrrelse.

03.10: Litt i utkanten av sentrum, i Strømsdalen rett over Rælingen-grensa, kjører en bil i grøfta. Sjåføren – en mann i 20-åra fra Nedre Romerike – ble tatt med til legevakta for blodprøve. Han blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og er ratatt førerkortet.

03.15: En mann i slutten av 30-åra urinerer på offentlig sted i Storgata i Lillestrøm, og blir anmeldt for dette.

– Slik oppførsel liker vi svært dårlig, konstaterer operasjonsleder Terje Marstad.

Kommentarer til denne saken