Delte ut 50.000 i stipend

Kasserer Åshild Ask Moen i Lions Club Gjerdrum. Lars Halvorsen, Kniplia Alpinanlegg/Gjerdrum Rullepark, president   Kjell Oeygard og styreleder Ove Silkoset i Gjerdrum Golfklubb.

Kasserer Åshild Ask Moen i Lions Club Gjerdrum. Lars Halvorsen, Kniplia Alpinanlegg/Gjerdrum Rullepark, president Kjell Oeygard og styreleder Ove Silkoset i Gjerdrum Golfklubb. Foto:

Av

Bedre flomlys og flere rullebrett er noe av det stipendene skal brukes til.

DEL

Lions Club Gjerdrum deler hvert år ut stipend i forbindelse med Kulturuka i Gjerdrum. Med bakgrunn i årets situasjon ble stipendene utdelt på klubbens medlemsmøte i Gjerdrum Kulturhus mandag. For utdelingen av stipendene hadde klubben lagt vekt på«Helse og livsmestring» til mennesker i alle aldre.

  • 20.000 ble tildelt Gjerdrum Golfklubb med begrunnelse «de bidrar til fysisk aktivitet for alle aldergrupper». Klubben har 720 medlemmer fordelt i aldersgruppen 5 til 90 år. LHL som søkte sammen med golfklubben, leier tid til sine medlemmer to ganger i uka. Stipendet vil bidra til kjøp av Golfbiler til bruk for de av medlemmene som har vansker med å bevege seg rundt på golfbanen til fots.
  • 20.000 ble tildelt Kniplia Alpinanlegg med begrunnelse «helse og livsmestring til mennesker i alle aldre, med særlig vekt på unge mennesker». Lions ser viktigheten av at søker trekker mange unge mennesker ut av sofaen og til fysisk aktivitet. Stipendet skal brukes til å utbedre flomlyset av sikkerhetsmessige grunner, og energisparende tiltak.
  • 10.000 ble tildelt Gjerdrum Rullepark med begrunnelse «en nyskapning som legger til rette for helse og livsmestring for unge mennesker». Et nytt møtested for unge. Stipendet skal brukes til innkjøp av sykler og brett for utlån.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken