Pia går i 5C på Ulverud skole i Nittedal og drømmer om å bli profesjonell danser.

– Når man danser kan man uttrykke seg selv, du kan vise hvis du er sint, lei deg, glad – alt sammen – gjennom bevegelsene du gjør i dansen, sier Pia i en pressemelding fra TINE.

Fikk møte sine idoler

Drømmekanalen er en YouTube-kanal der TINE skal bidra til å oppfylle små og store drømmer til barn rundt om i Norge.

– I flere måneder framover vil vi følge ungdom som får oppfylt sin drøm. Førstemann ut er Pia som drømmer om å bli en profesjonell danser. Hennes mål er å danse på en scene foran et stort publikum, og det skal vi bidra med å oppfylle, sier direktør for markedsområdet TINE, Lise Kjær Kristoffersen.

Og et stort publikum fikk Pia. Under konserten til VG-lista i Oslo 22. juni fikk hun danse sammen med Quick Style under Alan Walkers opptreden.

Bildeserie

Se hvem vi møtte på byen i natt!

Vil gjøre det igjen

– Det var så kult og jeg vil gjøre det igjen, sier Pia etter opptreden i TINEs YouTube-film.

I tillegg til å opptre foran flere tusen tilskuere på VG-lista fikk Pia møte sitt største idol – danseren Mona Berntsen.

– Drømmekanalen skal framheve hva som skal til for å oppnå sine drømmer i samtaler med ungdom og foreldre, og bidra litt ekstra til at noen heldige utvalgte får et ekstra løft mot å få oppfylt sine drømmer. Det er utrolig givende å følge Pia i jakten på sin drøm, sier Kjær Kristoffersen.