RB med cupvorspiel

Klare: Sportsleder Morten Svesengen og fotosjef Hans Olav Nyborg er klare til å sende direkte i minst fem timer fra både cupfesten og finalefrokosten. Foto: Veronika Sletta

Klare: Sportsleder Morten Svesengen og fotosjef Hans Olav Nyborg er klare til å sende direkte i minst fem timer fra både cupfesten og finalefrokosten. Foto: Veronika Sletta

Spillere, trenere og andre LSK-profiler gjester RBs studio i forkant av finalen søndag.

DEL

Det er mye som skjer rundt laget før fløyta går på Ullevaal. Romerikes Blad er på plass og lodder stemninga både på lørdag og søndag med to direktesendinger på rb.no.

En reise i tid

Allerede lørdag starter vi cupvorspielet med sending fra LSKs cupfest på Norges Varemesse.

– Vi skal blant annet vise bilder fra alle de 12 cupfinalene LSK har vært i. Helt fra 1953 til 2007, sier RBs sportsleder Morten Svesengen.

Svesengen vil være programleder og får mange spennende gjester i studio.

– Jeg kan røpe at vi får besøk av Per Sæther som spilte to av cupfinalene på 50-tallet. I tillegg kommer Arne Erlandsen og Arild Sundgot. Noen av spillerne vil også komme innom studio, forteller sportslederen.

De to nysigneringene Gary Martin og Kristoffer Ødemarksbakken vil også bli å se i sendingen. Det blir også Simon Mesfin, Torgeir Bjarmann og RB-ekspert Tom Nordlie.

– Vi kommer til å snakke om cupfinale i historisk sammenheng, men aller mest om den kommende finalen på søndag.

I tillegg vil det bli vist direktebilder fra det som foregår inne på cupfesten. Der ankommer spillerne scenen hvor LSKs kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad styrer showet.

Frokost-TV og fyrverkeri

Også søndag sender RB direkte på rb.no. Da fra Thon Hotel Arena og LSKs cupfinalefrokost.

– Også der vil flere LSK-profiler være med. Vi følger det som skjer fra 8.30 og helt til folket setter kursen mot Ullevaal, sier Svesengen.

På Ullevaal vil RB ha flere utsendte og vi følger cupfinalen og alt som skjer rundt tett.

Etter cupfinalen vil spillerne bli møtt med fyrverkeri og hyllest utenfor Norges Varemesse når de ankommer et sted mellom 1900–1930 søndag kveld.

– Går det veien på Ullevaal vil fyrverkeriet både være for å hylle spillerne og trenere, og samtidig være et verdig punktum for klubbens 100 års jubileum, sier LSKs daglig leder Robert Lauritsen.

Har du lyst til å få med deg direktesendingene og alt det andre cupfinalestoffet? Alle plussartikler er inkludert i ditt abonnement. Det tar bare 1 minutt å registrere seg på nett.

Gå til rb.no/registrer og opprett bruker.

RB.NO I HELGA

Lørdag 18-21: Direktesending fra LSKs cupfest på Norges Varemesse. (RB+)

Søndag 08.30-11.00: Direktesending fra LSKs cupfinalefrokost på Hotel Arena (RB+)

HØR PODKAST MED SARPSBORGs GEIR BAKKE OG THOMAS BERNTSEN:

HØR PODKAST MED FRODE KIPPE:

Les cupfinale-bilaget under:

bilde

Artikkeltags