Gå til sidens hovedinnhold

I natt kom boligeieren hjem – huset totalskadd etter brann

Artikkelen er over 5 år gammel

En bolig i Grorudfjellet i Hemnes er totalskadd etter at det begynte å brenne tirsdag kveld.

Huset i Grorudfjellet på Hemnes i Aurskog-Høland er å regne som totalskadet etter brannen tirsdag kveld. Brannmeldingen tikket inn til nødetatene ved 21.20-tida.

Røykdykkere ble sendt inn i eneboligen da politiet ikke fikk tak i huseieren.

– Røykdykkerne gjennomsøkte bygningen og fant ingen personer og i natt ved 01.30-tida dukket huseier opp. Da hadde politiet reist fra stedet, men han kontaktet brannvesenet og uttalte at han ville ta turen til lensmannskontoret i løpet av onsdagen. Det er ukjent for politiet hvor han har vært, sier operasjonsleder Patrick Solberg i Øst politidistrikt Romerike til rb.no.

Sto i full fyr

– Det er snakk om en bygningsbrann i Grorudfjellet. Huset står i full fyr og vi har sendt inn røykdykkere, uttalte vaktleder Per Åge Mortensen i Romerike 110-sentral kort tid etter at brannen brøt ut.

Brannvesenet kan fortelle at det skal være store skader på boligen.

– Det brenner i taket i andre etasje og det blusser stadig opp. Vi er i ferd med å få kontroll og vi jobber med lift og store mannskaper på stedet, forteller Mortensen.

Årsaken til brannen er det ifølge politiet for tidlig å si noe om.

– Hva som har skjedd er nok alt for tidlig å si noe om. Vi oppretter en sak og vil etterforske årsaken senere, fortsetter han.

Kommentarer til denne saken