Gå til sidens hovedinnhold

Boligbrann under kontroll

Brannvesenet har forlatt boligen som i natt sto i full fyr, mens politiet vil ha vakthold på stedet utover dagen. De som først ble evakuert fra boligene rundt, fikk vende tilbake til husene sine i morgentimene.

Det begynte å brenne i en enebolig på Kløfta klokken ved midnatt. Brannvesenet ble varslet 00.11, og rykket ut. Klokken 07.15 kan brannvesenet bekrefte at de har trukket seg ut av stedet, og nå er det kun politiet som har kontroll ved boligen. Brannårsaken er forløpig ukjent.

– Vi har vakthold utover dagen, også skal vi i løpet av dagen ta en vurdering på om vi skal begynne på krimtekniske undersøkelser. Saken blir etterforsket videre av lokalt politi etter påsken, opplyser operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Kristian Loraas i morgentimene 2. påskedag.

Ingen kom til skade i brannen, og det var ingen hjemme i huset som brant på Kløfta i natt. Til tross for brannvesenets innsats er det nå klart at huset, som var under oppussing, er totalskadd.

Boligene rundt ble først evakuert i natt, men beboerne i de nærliggende adressene har i løpet av morgentimene fått komme tilbake igjen til husene sine, opplyser politiet.

Kommentarer til denne saken