Blogger hevder hun ble antastet på utested i Lillestrøm

SKREMT: Blogger Anne Brith Davidsen (42) fra Sørumsand hevder hun ble antastet på dansegulvet på et utested i Lillestrøm lørdag kveld.

SKREMT: Blogger Anne Brith Davidsen (42) fra Sørumsand hevder hun ble antastet på dansegulvet på et utested i Lillestrøm lørdag kveld. Foto:

Blogger Anne Brith Davidsen, kjent fra TV 2-serien «Bloggerne» hevder hun ble antastet da hun var ute på byen lørdag kveld.

DEL

I blogginnlegget «Nei, du kan ikke ta på meg!» forteller hun om opplevelsen fra utelivet i Lillestrøm.

Der hevder hun at en gruppe på ti-tolv menn begynte å beføle flere kvinner ute på dansegulvet, blant annet bloggeren selv.

– Han tok meg på hoftene, puppene og på lårene på innsiden av kjolen. Da jeg sa nei, så bare flirte han, forteller hun til RB.

Til slutt gikk det så langt at hun og en annen venninne måtte ha hjelp av to menn som tilfeldigvis var ute og drakk noen øl, skriver hun i bloggen.

«Ville ikke skjedd med norske menn»

– Jeg har bodd i utlandet i ti år, blant annet i Amsterdam, men jeg har aldri opplevd noe lignende. Jeg synes det er skremmende at noen kan oppføre seg på denne måten, sier Anne Brith.

I bloggen forteller hun at det skal være snakk om utenlandske menn. Hun tror ikke at norske menn ville funnet på å gjort det samme.

– Nei, og jeg står for det som står skrevet der. Selvsagt er det unntak, men jeg har aldri opplevd at en gruppe norske menn kommer samlet inn og begynner å tafse under skjorta. Jeg vet at det kommer til å bli reaksjoner på dette, men noen må tørre å si ifra.

Les hele blogginnlegget på annebrith.blogg.no

Mange kommentarer

Både på Anne Briths blogg og hos Nettavisen, som har delt innlegget har det kommet mange kommentarer og reaksjoner.

«Dessverre har jeg helt lik oppfatning og erfaring som deg! Heldigvis var vi alltid en stor vennegjeng med både gutter og jenter ute så vi fikk være i fred så lenge kompisene våre passet på. Utrolig kjedelig at man må ha med seg «livvakter» på utesteder for at man ikke skal bli utsatt for slike respektløse karer! Jeg gremmes!», skriver en, mens en annen skriver:

«Hei! Dette er absolutt ikke OK og det er mange som opplever lignende. Du skriver at du ikke hadde drukket mye, tenker med gru på det jentene som kanskje har fått en øl eller to for mye – hva da?».

– I løpet av dagen har jeg mottatt mange tilbakemeldinger fra kvinner som har opplevd det samme. Dette er ikke greit, sier hun.

Tok diskusjonen med sønnene

Anne Brith forteller til RB at hun søndag morgen tok diskusjonen med sønnene sine.

– Jeg lurte jo på hva de tenkte hvis en jente sier «nei». Personlig så mener jeg at alle mødre burde ta den diskusjonen med sine sønner, for slik kan vi ikke ha det.

Hun ønsker foreløpig ikke å fortelle hvilket utested det dreier seg om, men spør seg hvorfor ingen grep inn da mennene antastet henne.

– Først og fremst blir jeg redd. Hadde jeg vært 18 år gammel og dette hadde skjedd ville jeg nok blitt skremt, men som en 42-åring som har opplevd en del ble jeg bare utrolig forbannet. Det var også grunnen til at jeg valgte å dele opplevelsen på bloggen sier hun.

– Har du vurdert å anmelde forholdet?

– Nei, jeg har ikke gjort det. Men jeg har snakket med andre som opplevde det samme med det jeg tror er den samme gruppen i går, svarer bloggeren.

– Ta kontakt med vaktene

RB har vært i kontakt med eieren av det aktuelle utestedet.

– Det er beklagelig hvis dette har skjedd, men etter det jeg har fått fortalt ble våre ansatte først gjort oppmerksomme på at noe hadde skjedd ved stengetid. Vi har nulltoleranse ovenfor slik oppførsel og ville tatt tak i en slik situasjon med en gang, sier han.

Han forteller at de vil følge opp hendelsen med sine ansatte, men forteller at det er lite de ansatte får gjort så lenge de ikke ser situasjonen og heller ikke får beskjed om det.

– Ved slike ting så anbefaler jeg alle om å ta kontakt med vaktene med en gang, sier han.

Artikkeltags