– Vi er nesten traumatiserte etter forrige bad

Artikkelen er over 2 år gammel

Linn og Tina Sjøli kjemper om å vinne drømmeboligen i TV2-serien «Huset». Mot tre andre deltakerpar pusser de opp et nytt rom hver uke, og jobben blir vurdert av dommere. Vinneren får beholde sitt eget drømmehus, og det er publikum som stemmer fram vinneren.

DEL

Etter valgfritt rom kommer selvsagt bad igjen, vi er nesten traumatiserte etter forrige bad. Det å starte opp med bad igjen nå er en haug med blandede følelser. Badet er ikke like stort som det nede, men vi har vært igjennom dette før og ser at vi burde klare grunnarbeidet igjen. Vi velger å bruke rupanel bak litexplatene. På det forrige badet slo vi bare spikerslag, det gikk fortere med rupanel, da slipper du å måle mellom stenderne for å få riktig spikerslag. Rupanelen kan du bare smekke rett opp.

Linn var med Aina og Martin på handletur og kom hjem med den største spikerpistolen jeg har sett! Jeg var i middels sjokk da hun viste frem hva hun stolt hadde kjøpt, men det var et veldig godt kjøp for skulle vi ha skrudd inn rupanel hadde vi ikke blitt ferdige i tide. Vi velger igjen å bruke flisleggere, nok en gang. Det er fordi vi nekter å gå å irritere oss over skeive fliser etter vi er ferdige med rommet, vi er ingen håndverkere eller flisleggere. Denne jobben får fagfolk ta seg av, hadde vi hatt lengre tid så kunne vi ha prøvd oss, men det tørr vi ikke sjanse på i dette tilfellet.

Vi venter flisleggere på mandag og de kommer med flisene vi har plukket ut, vi er kjempe spente på hvordan dette badet vil bli i forhold til det første. Badet i 2. Etg er mindre en badet nede, vi leide inn firma BWL mur og flis og traff på verdens triveligste og flinkeste flisleggere! Det de gutta fikk til på den lille tiden var helt utrolig, de flisla vinduet, laget bue i dusjhjørnet og flisla hele do kassen med hyller inni! Samtidig som vegger og gulv ble flislagt! Vi er helt over oss av det de har fått til. Denne gangen var vi veldig heldige med håndverkerne våres. Og vi anbefaler disse gutta om du vurderer å flislegge badet ditt, det er en god gjeng med masse pågangsmot og kule ideer om bad og fliser.

Selv hadde vi tenkt å flislegge ett bord, det kan bli litt av ett prosjekt. Med god veiledning fra flisleggerne Bent og Lars er jeg i gang med å flislegge mitt aller første prosjekt, jeg er livredd for at det skal bli skjevt og rart. Vi har bestemt oss for å lage en krakk/oppbevaringshjørne i det ene hjørnet på badet. Jeg skjærer til flisene med vinkelslipern og satser på at det skal passe. Noe det gjør når jeg kommer i gang med å legge til på wedi platen. Vi hadde 3 døgn på bad. Vi gjorde alt grunnarbeidet selv og lot flinke fagfolk ta seg av jobben med flisene.

Vi blir ferdige med dette rommet også, og badet ble vi helt strålende fornøyde med! Vi kunne ikke vært mer fornøyde! Alt er etter boka, pluss litt ekstra.

Vi gjør dette for Andrea og for oss! Vi jobber døgnet rundt for at vi skal få noe sammen. Innsatsen vi nå gjør kan være avgjørende for vår felles framtid, og vi håper så inderlig at dere seere ser hvor mye dette huset betyr for oss! Det er et hjem vi skaper sammen, en ny start for oss alle. Der alt er planlagt og laget sånn vi alle ønsker å ha det, et hjemmekoselig hus med plass til mange fine hjerter.

Tusen takk til dere alle, dere som følger, stemmer, heier og tror på oss! Det varmer langt inn i hjertene våres og vi setter så utrolig pris på dere alle sammen <3

Klem Linn og Tina

Du kan følge bloggen til Linn og Tina her. Den blir oppdatert etter hver sending.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags