«Huset»-Linn og Tina håper på superfinale

Artikkelen er over 2 år gammel

Linn og Tina Sjøli kjemper om å vinne drømmeboligen i TV2-serien «Huset». Mot tre andre deltakerpar pusser de opp et nytt rom hver uke, og jobben blir vurdert av dommere. Vinneren får beholde sitt eget drømmehus, og det er publikum som stemmer fram vinneren.

DEL

Valgfritt rom

Når alle idéer samles i et rom

Først vil vi informere om at konkurransen har tilspisset seg, stemmene vi får etter hvert program vil være veldig avgjørende for oss i finalen. Det er super viktig med stemmer slik at vi kommer inn i superfinalen, det er nemlig bare tre av parene som kommer dit basert på deres stemmer! - Og vi er så takknemlige for alle dere som stemmer og heier på oss! Det er så hyggelig! Og takk til alle dere som stopper opp og snakker med oss på butikken og på gata, det er så hyggelig <3 Vi håper dere fortsetter med det, for vi syntes det er så fint å kunne få se dere også :-) Etter kjøkkenet kommer det valgfritt rom i andre etasje. Der velger vi det lille rommet oppe, det skal bli til hobbyrom/kontor. Her legger vi inn alle våre kreative behov i ett og samme rom, først valgte vi fargene syrin og lys syrin, dette ga oss en følelse av å sitte inne i en boks. Fargene var fine, men vi syntes ikke kontrastene ble store nok. Butikken var stengt og vi måtte se hva vi hadde av maling stående. 

Deretter fant vi frem en maling vi egentlig skulle bruke nede, en grå skifer. Som vi tar i stedet. Vi velger å la notene Tina malte for frihånd på veggen bli værende, det ser ut som ett avsnitt med noter på veggen. Linn får ønsket om sakkosekk og vi kjøper inn en gitar til Andrea i håp om at hun vil begynne å spile gitar en eller annen gang.

 

Hobbyrommet er ikke design inspirert, men rett og slett ett rom med alle tanker og behov for oss tre. Der kan man sy, male, tegne, høre på musikk og betale regninger. Et rom som også kan brukes av Andrea og vennene hennes om de ønsker det. Dette rommet er helt klart det rommet vi ikke har hatt noen form for grenser når det kommer til idéer. 

Hobbyrommet er et bruksrom og mangler absolutt ingenting av hobbyartikler. Det er helt klart det mest kreative rommet hittil i huset. Det er kreativt fordi det inneholder en haug med kreative artikler som man kan benytte seg av. Vi er veldig fornøyde med rommet, det er helt klart et rom vi vil dra nytte av.

Og det er et rom som over tid ikke vil være noe problem å ommøblere om vi ikke lenger har brukt for et kreativt rom. Dette rommet kan brukes til alt. Det er også noe av tanken bak det å ikke fast montere store konstruksjoner, for dersom vi vinner huset vil vi kunne ha mulighet til å ommøblere om vi ønsker det. Sånn har vel de fleste det? Man vil over tid ommøblere rom etter rom i huset sitt. 

Vi håper virkelig dere likte våres kreative rom :) 

Klem Linn og Tina

Du kan følge bloggen til Linn og Tina her. Den blir oppdatert etter hver sending.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags