Gå til sidens hovedinnhold

Bjørn Eidsvåg med band inntar Ullensaker

Innsendt

ULLENSAKER KULTURHUS

TIRSDAG 27. OKTOBER KL. 19.00

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Ullensaker Kulturhus er første stopp, og hit har han med sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland.

Den 30. oktober slipper Bjørn Eidsvåg sitt 28. album «Tapt Paradis», og 6. november er det premiere på årets store julefilm «Gledelig jul». Her debuterer han som filmskuespiller. I den anledning slippes også låten «Gledelig jul».

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta kulturhuset på Jessheim. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. I tillegg vil publikum garantert får høre noen av låtene fra det nye albumet. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Kommentarer til denne saken