Gå til sidens hovedinnhold

Billettfest for LSK – solgte over 10.000 til «sofakamp»

Iveren etter å støtte Lillestrøms jakt på opprykk er stor. Da kampen startet, hadde over 10.000 personer løst billett til en kamp de må følge fra sofakroken.

– Vi tenker at dette beviser at vi har Norges beste supportere. Både på stadion og ikke minst hjemme i sofaen, sier daglig leder Robert Lauritsen i LSK til NTB.

Når HamKam gjester Åråsen tirsdag kveld, er det kanarifuglenes første hjemmekamp i 1. divisjon siden 1974. På grunn av koronarestriksjonene vil det store flertallet likevel ikke slippe inn på tribunene.

– Dette viser hvilket engasjement det er rundt klubben selv om vi er i 1. divisjon. Denne dugnadsånden og iveren etter å hjelpe klubben tilbake til Eliteserien fortest mulig varmer noe vanvittig, sier Lauritsen.

Han forklarer at drømmen var å nå 10.000 solgte billetter selv om det var «helt høl i hue». Det hårete trodde han helt ikke på. LSK-toppen mente at kampanjen har vært unik.

– Jeg tror ikke jeg har sett et sånn engasjement rundt noen andre klubber. Jeg ser noen har gjort mye, men dette må likevel være den beste virtuelle kampanjen som har vært hittil, sier Lauritsen til NTB.

I henhold til myndighetenes retningslinjer kan 200 tilskuere slippes inn på Åråsen tirsdag. De plassene tilfaller helsepersonell på Akershus universitetssykehus (Ahus).

Kommentarer til denne saken