Natt til torsdag rykket politiet ut til en ulykke på E6 ved Jessheim.

– Det var veldig glatt på stedet, og en bil skled av veien. Bilen har vært på taket, men havnet på hjulene igjen. I bilen satt en mann i slutten av tenårene fra Jessheim. Han framsto ikke som fysisk skadd, men ble tatt med til legevakt for kontroll, sier operasjonsleder Henrik Larsen hos Øst politidistrikt.

Han opplyser at det ikke er mistanke om høy hastighet eller rus, og at politiet derfor ikke har opprettet sak på forholdet.

Ulykken skjedde ved avkjøringen til Jessheim nord. Det har ikke vært andre personer involvert i ulykken.

Bilen fikk store materielle skader.

Stoppet ruspåvirket sjåfør

Klokka 02.15 stoppet politiet en sjåfør på Kurland i Lørenskog.

– Fører hadde ikke gyldig førerkort. Han fikk positivt utslag på drugtester, og det er mistanke om bruk av narkotika. Det ble også gjort funn av narkotika i bilen, sier Larsen.

Av hensyn til politiets videre arbeid vil han ikke oppgi hva slags narkotika som ble funnet, og hvilke mengder.

– Siktede ble tatt med for nødvendige prøver og det ble opprettet sak, både på oppbevaring av narkotika, kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort, sier Larsen.

Sjåføren var en mann i 20-årene, fra Lørenskog-området.

Sovnet fra maten

Klokka 03.30 i natt fikk politiet melding om at en brannalarm hadde blitt utløst i en boligblokk på Jessheim.

– Det viste seg å være en beboer som hadde sovnet fra matlaging. Hva slags mat han skulle lage, sier ikke loggen noe om. Brannvesenet var på stedet og hadde startet utlufting. Vi tok avhør av beboer på stedet, og han har status som mistenkt. Årsaken til det er at dette utgjør en viss fare for allmennheten, og uaktsomhet knyttet til brannfare, sier Larsen.

Han forteller at brannen ble slukket, og at det ikke ble nødvendig å evakuere noen av naboene.