– Det vi har fått beskjed om er at det er et vogntog og en personbil som er involvert. Vi har ikke fått mer informasjon om skadeomfanget på nåværende tidspunkt, sier Frode Johannessen ved Øst 110-sentral.

Alle nødetater er på vei til stedet etter at et vogntog og en personbil skal kollidert på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Skedsmokorset.

Like før halv ett er brannvesenet på stedet.

– Det er små materielle skader på bilen som er involvert. Det er ukjent hvordan skadeomfanget på de involverte personene er, opplyser operatør ved 110-sentralen, Christian Jensen.

Politiet opplyser at det er lettere skade på føreren av personbilen.

– Det er noen materielle skader på bil, og mindre materielle skader på lastebilen. Det er lettere skade på føreren av personbilen, vedkommende sjekkes ut av helsepersonell på stedet, opplyser operasjonsleder Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt.

Meldinger politiet har fått inn, går ut på at bilen har kjørt inn i siden på vogntoget. Trafikken går tregt forbi ulykkesstedet.

– Trafikken går tregt, men det flyter forbi. Berging er bestilt, og det går ikke lenge før veien er ryddet, sier Mjøsund.

Saken oppdateres!