Gå til sidens hovedinnhold

Betonmast bygger 238 leiligheter i Skårerbyen

Artikkelen er over 1 år gammel

Betonmast Boligbygg har fått totalentreprisen for detaljprosjektering og bygging av de 238 første leilighetene i Skårerbyen for Selvaag Bolig.

Som Romerikes Blad tidligere har fortalt, planlegger Selvaag Bolig totalt 1.080 boliger i det som blir det største enkeltprosjektet på Skårer Vest i Lørenskog.

Kontrakten som nå er inngått med Betonmast Boligbygg dreier seg om de to første byggetrinnene i den nye bydelen i Lørenskogs sentralområde – på tomta der NorCargo og senere Bring Frigo holdt til.

Storfornøyd med salget i Skårerbyen

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å ha landet denne kontrakten med vår største kunde, sier administrerende direktør Frode Antonsen i Betonmast Boligbygg i en pressemelding.

Han viser til at kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse med andre, og sier oppdraget passer perfekt inn i selskapets prosjektportefølje.

– Det er dette vi er best på – å være med på utviklingen i tett samspill med oppdragsgiveren, sier Antonsen.

Konserndirektør for Stor-Oslo i Selvaag Bolig, Øystein Klungland, sier han ser fram til et godt samarbeid med Betonmast på nok et stort prosjekt.

– Vi har hatt mange prosjekter sammen i de senere år og er svært fornøyd med hvordan selskapet samarbeider med oss i utviklings-, produksjon- og overleveringsfasen, sier han.

Begge selskaper setter for øvrig en kvinnelig prosjektleder på byggeprosjektet: Line Wegger i Selvaag Bolig og Camilla Øen i Betonmast Boligbygg.

Selvaag er klare for et av sine største boligprosjekter: Gir rabatt til dem som vil bli boende  

Kommentarer til denne saken