Gå til sidens hovedinnhold

Besøk alvenes rike

Innsendt

En nyskapende forestilling for barn fra 6 til 12 år. Forestillingen har mange spennende interaktive virkemidler, vakre kostymer, fantastiske scenebilder, gode hjelpere og egen eventyrsmed.

På forestillingen Trollpinnen blir du invitert inn på en reise inn i alvenes verden! Unger i følge med voksne inviteres med på en uforglemmelig tur gjennom ravinelandskapet fra Fenstad kirke til Huser gård ved Vorma. De møter alver som kjemper en iherdig kamp for å holde alvenes magiske tre vedlike. Menneskenes uforstand er i ferd med å ødelegge naturen og alvene er fortvilet. Ungene får en viktig oppgave. De får god hjelp til å lage en trollpinne som kan redde alvenes tre og samtidig redde naturen. Ungene får bruke sag og fil og prøve å smi hos eventyrsmeden. Deltagerne får oppleve forestillingen i smågrupper på 5 barn pluss voksne for å ivareta NHI sine smitteverntiltak.

Grøss & Magi ønsker velkommen til vandrespillet «Trollpinnen» 27.6 og 28.6 i ravinedalen ved Fenstad kirke og Huser gard. Start fra Fenstad kirke, Huservegen 35, 2170 Fenstad, 20 minutter fra Oslo hovedflyplass.

Forestillingen er en del av Gardimellom Vegalangs i Nes kommune,
Billettbestilling og mer info på grossogmagi.com

https://www.facebook.com/Grossogmagi/ eller mail: grossogmagi@gmail.com

Kommentarer til denne saken