Gå til sidens hovedinnhold

Sponser teknologistudenter som skal bygge racerbil

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørenskog-selskapet Bertel O. Steen AS blir en av to hovedsponsorer for NTNU-studenter som skal bygge racerbil og konkurrere i «Formula Student».

Bertel O. Steen opplyser i en pressemelding at de har inngått en treårig avtale med den uavhengige studentorganisasjonen Revolve NTNU ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim om å være en av to hovesponsorer.

Bygge racerbil fra grunnen av

Revolve NTNU har sterkt fokus på teknologi, innovasjon og utvikling og består av 60 medlemmer som skal konkurrere på vegne av NTNU i «Formula Student».

Her skal studentene blant annet utvikle og bygge en racerbil fra grunnen av på bare ett år.

Studentene som er involvert representerer blant annet produktutvikling og produksjon (maskin), bygg- og miljøteknikk, elektronikk, datateknologi, teknisk kybernetikk, energi og miljø, og industriell økonomi.

Les også: Bygger nytt for 500 millioner.

Inspirert og imponert

Bertel O. Steen ble raskt inspirert av studentene og imponert over arbeidet de legger ned.

Konsernet har som ambisjon å ligge i front av utviklingen i bilbransjen, og derfor passer samarbeidet med Revolve NTNU godt.

Bertel O. Steen bidrar med en servicebil og et årlig tilskudd til teamet i avtalens tre år.

 

– Vi kommer til å samarbeide med studentene på flere spennende arenaer, sier direktør for strategi og forretningsutvikling i Bertel O. Steen, André Sjåsæt, i pressemeldingen.

Han legger til at bransjen står foran en rekke store endringer som man foreløpig kun har sett starten på.

– Det som er sikkert fremover, er at vi også må utvikle og tiltrekke oss ny kompetanse. Det er derfor viktig for oss å opprette samarbeid med et av de viktigste miljøene for teknologi i Norge. Vi er stolte av å være én av to hovedsponsorer for de neste tre årene, sier Sjåsæt.

Også studentene ser fram til samarbeidet.

– Vi gleder oss til å få inn en ny hovedsponsor, og er sikre på at dette blir et givende samarbeid på flere arenaer. Det er ekstra spennende å jobbe med Bertel O. Steen ettersom de virker minst like engasjerte og ambisiøse som oss, sier Cornelia Reme Næss i Revolve NTNU.

Fakta

  • Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap.
  • Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge, og er i tillegg en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.
  • Selskapet eier også verkstedkjeden Snap Drive.
  • Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Kommentarer til denne saken