På lørdag arrangeres Barnas Kulturdag for 8. året på rad! Dette er barnas egen festdag med spennende aktiviteter og kulturtilbud fra kl 10-15.

Det unike med barnas Kulturdag er at i tillegg til å være publikum, kan barna selv delta på mange morsomme og annerledes aktiviteter.

Dans! Det blir workshops i både breakdance, jazzdans og teater. Fra 8 år.

Syng og spill! Bli med på «Syng med oss» eller kanskje «Prøv å spille i band».

Tegn og mal! Vi har et eget lokale for barna som vil tegne og male. Fra 3 år.

Sirkus! Ute på Rådhusplassen blir det sjonglering og andre kule sirkusaktiviteter.

Lage musikk! – Lag musikk med appen GarageBand. Må ha egen iPad eller iPhone! Fra 10 år.

Alle disse aktivitetene ledes av Ullensaker kulturskoles dyktige lærere.

På biblioteket! Eventyrstund og konsert med elever og lærere fra kulturskolen og barnebibliotekaren. Senere på dager leser og forteller barnebokforfatter Irene Marienborg fra en av sine populære bøker om Nora.

På kulturhuset! Teaterforestillingen «Prinsessen som ingen kunne målbinde» og konserten med Brillebjørn er veldig populære og billettene har blitt revet bort. Nå er det kun få billetter igjen til teaterforestillingen, mens Brillebjørn-konserten er utsolgt.

Ute i Rådhushagen blir det spennende vikingaktiviteter. Hos Husflidslaget og Historielaget blir det flotte aktiviteter akkurat som i gamle dager. Ullensaker Museum har medbrakt laftesett og her kan barna lafte sitt eget hus!

Barnas kulturdag er et samarbeid mellom hele kulturavdelingen i Ullensaker kommune, med kulturhuset, bibliotek, allmenn kultur, kulturskolen, kulturminnevern og kino. Vi tar i bruk hele kulturhuset/rådhuset, og fyller det med spennende og kreative kulturtilbud for barn i alderen 3 til 13 år. Alle som vil skal ha mulighet til å delta. Alt er gratis! (unntatt teaterforestilling og Brillebjørn-konsert) Det er begrenset med plasser på mange aktiviteter, så her gjelder førstemann til mølla. Grunnet corona-situasjonen må alle som deltar på aktiviteter registrere seg ved inngangen. For Garageband og teaterforestilling gjelder det forhåndspåmelding/billett.

Besøk www.barnaskulturdag.no. Der ligger det fullstendig program med informasjon om alle aktivitetene.

Da gjenstår det bare å ønske alle små og store velkommen!