Romerike Sparebank og Romerike Eiendomsmegling har begge opplevd sterk vekst de siste årene. Nå ønsker de å fortsette veksten på hele Romerike.

– Boligkjøp er en av de viktigste øyeblikkene i våre kunders liv, og nå styrker vi samarbeidet ytterligere med en allerede kjent og sterk partner, sier administrerende banksjef Siri Berggreen i Romerike Sparebank.

Romerike Eiendomsmegling AS er en del av Aktiv-kjeden med meglerkontorer i Lillestrøm, Lørenskog, Kløfta og Råholt.

– Selskapene har hatt et tett samarbeid siden 2014 og at Romerike Sparebank går inn på eiersiden er et naturlig neste steg for å styrke samarbeidet, skriver banken i en pressemelding.

– En bedre opplevelse

Lars Olav Venger Pedersen er daglig leder og deleier i Romerike Eiendomsmegling. Han forteller at bakgrunnen for avtalen er at selskapet ønsker å ta ytterligere steg.

– Vi vil gi kundene en enda bedre opplevelse med det å bli huseier og for å bli en mer solid arbeidsgiver, sier Pedersen.

25 ansatte

Romerike Eiendomsmegling har i dag 25 ansatte fordelt på fire kontorer. Omsetningen i 2020 var 43 millioner kroner, med et resultat før skatt på 6,5 millioner kroner.

Etter transaksjonen vil eiere av Romerike Eiendomsmegling være Romerike Sparebank og dagens eiere Vibeke Voksøy og Lars Olav Venger Pedersen, via sine eierselskaper.