SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Athletic Bilbao har jerngrep på Sevilla hjemme i Bilbao

Evigunge Aritz Aduriz er ventet å starte kveldens hjemmekamp for Athletic Bilbao mot Sevilla i Copa del Rey. (AP Photo/Alvaro Barrientos)

Evigunge Aritz Aduriz er ventet å starte kveldens hjemmekamp for Athletic Bilbao mot Sevilla i Copa del Rey. (AP Photo/Alvaro Barrientos) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Athletic Bilbao skal møte Sevilla tre ganger i løpet av en uke. To av kampene skal spilles hjemme i Bilbao.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel SHL: HV 71 jakter sin femte strake hjemmeseier

Oddssingel Get-ligaen: Oilers har overtaket på Storhamar

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram byr på full runde i den norske eliteserien i ishockey og det er også full runde i den svenske Eliteserien. Det er også avkast for håndball-VM og vertsnasjonene Tyskland og Danmark skal begge i aksjon. Skiskytterne er på plass i tyske Oberhof og der er det verdenscups sprint for kvinner i ettermiddag. I Spania spilles de tre siste åttedelsfinalene i Copa del Rey, blant annet skal Barcelona i aksjon borte mot Levante. I NHL spilles det hele tolv kamper natt til fredag.

NB! Onsdag er det 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Athletic Bilbao - Sevilla H 2,40 (spillestopp kl 19.25)

Copa del Rey åttedelsfinale og her spilles det hjemme/borte, dette er første kampMeget viktig 2-1 seier for Athletic Bilbao borte mot Celta Vigo mandag kveld og det medførte at baskerne tok seg over nedrykksstreken og opp på sikker plass. Røk ut allerede i 16-delsfinalen forrige sesong, og har røket ut for Barcelona i to av tre sesonger før det. Var også tapende finalist mot nettopp Barcelona i 2014/15-sesongen. 2-5-2 hjemme på San Mames på ti spilte hjemmekamper i serien denne sesongen. Raul Garcia sonet karantene i mandagens ligakamp mot Celta Vigo og starter nok i kveld, det samme gjelder for evigunge Aritz Aduriz som startet på benken mandag.

Sevilla tok føringen 1-0 hjemme mot Atletico madrid i helgens toppkamp i La Liga, men måtte nøye seg med 1-1 etter en herlig utligning av Antoine Griezmann. Holder 3. plassen i La Liga og står med 33 poeng og har sju poeng opp til serieleder Barcelona. Moderate 3-4-2 på ni spilte bortekamper i serien. Sevilla hadde en tøff bortekamp mot Atletico Madrid søndag kveld og manager Pablo Machin kommer til å hvile flere spillere som startet i den kampen.

Interessant nok skal lagene også møtes i Bilbao søndag i La Liga og neste uke er det returkamp. 8-0-1 på de ni siste tilsvarende oppgjør i seriespillet.  2,40 på hjemmeseier er bra betalt i kveld og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken