Gå til sidens hovedinnhold

Arrangøren ber folk vurdere om de bør holde seg hjemme fra dagens kamper

Artikkelen er over 1 år gammel

Har du vært i områder med vedvarende koronasmitte – eller har du selv luftveissymptomer? Da ber Lørenskog kommune og Fjellhammer idrettslag om at du ikke kommer på søndagens to viktige håndballkamper i Lørenskoghallen.

– Vi har følgende anmodning til folk som har tenkt seg på kamp i Lørenskoghallen søndag: Dersom du har vært i områder med vedvarende spredning i løpet av de siste to ukene, eller dersom du har luftveissymptomer, ber vi deg om ikke å komme på kamp, sier kommunikasjonssjef Bettina Thorvik i Lørenskog kommune.

Hun opplyser at kommunen jobber på spreng med å kartlegge hvem de tre som ble bekreftet med koronasmitte lørdag kveld har vært i kontakt med.

– Det er et omfattende arbeid. Parallelt ønsker vi å bidra til at ikke flere blir smittet, sier Thorvik til Romerikes Blad.

Kampene blir streamet

Daglig leder Per Nygren i Fjellhammer IL sier de har vært forberedt på at det kunne bli aktuelt med tiltak i forbindelse med søndagens kamper.

– Vi har hatt kontakt med kommuneoverlegen gjennom uka, og da det ble bekreftet lørdag at det er påvist smitte også i Lørenskog, ble vi enige om å gå ut med denne oppfordringen. I tillegg vil vil henge opp informasjon til publikum med oppfordring om å ha god hygiene og følge rådene for å hindre smittespredning, sier Nygren.

Han understreker at begge kampene blir streamet på klubbens hjemmeside.

Tiltakene berører de håndballkampene som spilles i Lørenskoghallen søndag:

  • Damer 1. divisjon kl 16:00: Fjellhammer IL - Grane Arendal
  • Herrer 1. divisjon kl 18:15: Fjellhammer IL - Viking TIF

Forberedt på avlysning

Per Nygren sier klubben også har vært forberedt på at kampene kunne bli avlyst, og er glad for at de blit spilt.

– Det er viktige kamper, og vi er godt forberedt på å gjøre det godt! Når dét er sagt, har vi selvsagt full forståelse for at man vil gjøre det som kan gjøres for å holde viruset unna så lenge som mulig, og vi gjør selvfølgelig det vi kan, sier han.

Kommentarer til denne saken