Ravn slår ut med vingene

FLYR IGJEN: Marion Ravn gjorde i vår comeback med platen «Songs from a Blackbird», som ble godt mottatt av kritikerne. Nå er hun en av de nominerte til «Årets romeriking» 2013. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures

FLYR IGJEN: Marion Ravn gjorde i vår comeback med platen «Songs from a Blackbird», som ble godt mottatt av kritikerne. Nå er hun en av de nominerte til «Årets romeriking» 2013. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Det siste året har brakt med seg mye glede for Marion Ravn. Nå står hun som en av fem nominerte i «Årets romeriking».

DEL

– Det er helt utrolig koselig å bli nominert, og at hjemplassen setter pris på meg og min musikk, sier Marion Ravn om nominasjonen i «Årets romeriking»

Det siste året har «alt» skjedd for Ravn. Ikke bare har hun gitt ut platen «Songs From A Blackbird», som ble godt mottatt av kritikerne landet over, hun har også vært med i en ny sesong av «Hver gang vi møtes», og fått overveldende tilbakemeldinger.

Bryllup og bursdag

For å toppe kremkaken av suksess, giftet Ravn seg med snøbrettkjøreren Andreas Ygre Wiig på bursdagen sin i år. I tillegg er hun altså nominert i kåringen av «Årets Romeriking» 2013.

– Det siste året har vært helt fantastisk så langt. Det er et år som vil sitte godt i minnet, det er sikkert, sier Ravn.

Under sin deltakelse i «Hver gang vi møtes», åpnet hun seg om bruddet med M2M og Marit Larsen.

I etterkant har flere snudd i sin oppfatning av sangstjerna, og hun har fått mye støtte i forkant av sitt plateslipp.

Det gode hjemstedet

Ravn er født og oppvokst i Lørenskog. Siden 2010 har hun bodd i Oslo sammen med kjæresten og nå ektemannen Andreas Ygre Wiig, men hun glemmer aldri stedet der karrieren fikk sin spede start.

– Jeg hadde en fantastisk barndom i Lørenskog og trivdes veldig godt der. Det fantastiske kulturtilbudet i Lørenskog har hatt utrolig mye å si for meg som artist. Jeg lærte å synge i St. Laurentius koret, og lærte meg piano og gitar på kulturskolen, sier den blide sangfuglen.

Sangen har den tidligere barnestjernen tatt med seg hele veien, og nå har den ført henne til en plass som nominert årets kåring, i selskap med blant andre skuespilleren Sidsel Ryen og NRK-regissøren Atle Knudsen.

Av de andre nominerte i år husker hun aller best Ryen fra hennes tid som skuespiller i «Sesam Stasjon».

– Jeg var innom og tittet noen ganger under innspillingen av «Sesam Stasjon» da jeg var yngre, og husker Sidsel Ryen godt derfra. Jeg var veldig stolt over at togstasjonen min var «Sesam Stasjon», sier Ravn lattermildt.

Tilbake til Martin’s?

Selv er hun usikker på hvem hun ville stemt på, men om hun vinner, vet hun hvordan hun vil feire.

– Hvis jeg vinner burde jeg kanskje ta med min barndomsvenninne Desiree fra Lørenskog og ta en skikkelig feiring på Martin’s, som i gode gamle dager? undrer sangfuglen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken